Novosti / Zanimljivosti

'bez neugodnih pitanja'

Dirljiva poruka jedne pizzerije oduševila: 'Hej, ti koji kopaš po našem smeću...'

Dirljiva poruka jedne pizzerije oduševila: 'Hej, ti koji kopaš po našem smeću...'
Thinkstock

Od tog događaja prošlo je kratko vrijeme, a u međuvremenu su američki mediji prenijeli kako je Little Ceasars od onda podijelio 142.000 besplatnih pizza

Tužnih prizora poput beskućnika koji kopaju po smeću u potrazi za hranom postali su, nažalost, dio svakodnevice. No ono što je rijetkost za vidjeti jest da netko takvima pomaže. Upravo iz tog razloga je jedna mala pizzerija u Sjevernoj Dakoti odlučila pomoći, i to na vrlo dirljiv način. Naime, netko je iznutra jednom primijetio kako beskućnik skuplja i jede ostatke iz njihovih kanta pa su mu ostavili predivnu poruku.

Little Caesars je tako na svom službenom Facebooku objavio: "Za osobu koja kopa po našem smeću u potrazi za obrokom – ti si ljudsko biće i zaslužuješ više od obroka iz smeća. Molimo te, svrati tijekom našega radnog vremena na koji komad tople pizze i čašu vode bez naknade i neugodnih pitanja."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

IZVOR: (Facebook)

Vlasnica Michelle Lussier primijetila je da ljudi jedu iz kante za smeće te je stavila na vrata natpis "besplatna pizza", što je uistinu nevjerojatno za današnje pojmove. "Nemojte se sramiti ako ste gladni, a ne želite prositi na uglovima. Više ste nego dobrodošli doći ovamo i uzeti nekoliko komada", piše Today.com. Od tog događaja prošlo je kratko vrijeme, a u međuvremenu su američki mediji prenijeli kako je Little Ceasars od onda podijelio 142.000 besplatnih pizza.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!