Novosti / Zanimljivosti

Od 17 sati

'Sveopći narodni ustanak' na Trgu bana Jelačića: 'Pokažimo da nismo ovce, dignite svoje gu****!'

'Sveopći narodni ustanak' na Trgu bana Jelačića: 'Pokažimo da nismo ovce, dignite svoje gu****!'
Ilustracija/Zeljko Lukunic/PIXSELL

Pozivaju sve radnike, seljake, studente, umirovljenike, obespravljene, zdrave, bolesne

Za petak 14. rujna najavljen je veliki prosvjed na Trgu bana Jelačića u 17 sati. Sami organizatori ističu da ovo nije politički skup ni lijevih ni desnih, već da je riječ o "sveopćem narodnom ustanku".

Pozivaju sve radnike, seljake, studente, umirovljenike, obespravljene, zdrave, bolesne i sve koji se ne slažu s pljačkom zločinačke organizacije i njihovih jataka da nam se im se pridruže.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Govore kako HDZ, SDP, HNS, IDS i njihovi sateliti već gotovo 28 godina suvereno pljačkaju Hrvatsku dok tijekom tog perioda hrvatski narod se probudio samo jedanput. Također su naveli neke od razloga ovog ustanka, točnije rezultate politike "zločinačke organizacije".

Navode da su hrvatski građani najsiromašniji u cijeloj EU te da stotine tisuća građana živi ispod granice siromaštva. Osim toga, od ulaska u EU iselilo je preko 300.000 stanovnika što znači da danas u Hrvatskoj živi milijun stanovnika manje u odnosu na 1991.

"Krivosuđe - rak rana hrvatskog društva, korumpirano i prožeto najvećim ološem (čast izuzecima). Pljačka zločinačke kamarile koja se mjeri u milijardama eura, i to prvenstveno kroz uzimanje postotaka na kriminalnoj privatizaciji, te izvlačenje novaca kroz državne tvrtke.

Mito i korupcija opće prihvaćeno društveno stanje. Zbog nedostatka liječnika i opreme, mladi nam umiru na ulici (posljednji primjer pokojnog Mattea Ružića). 

Poljoprivreda zbog uvozničkog lobija i provizija uništena, sve se uvozi dok se seljaci zbog namjerne politike uništavanja sela ubijaju (poznati primjer pokojnog mljekara Ivana Hađasije). Privatizirane sve zlatne koke i strateške grane gospodarstva, naravno na mafijaški način (banke, Pliva, HT, INA...)

Rasprodano svo zlato koje je RH dobila sukcesijom od bivše Jugoslavije, čime je Hrvatska jedina država u okruženju koja nema ni grama zlata u svojim rezervama!

Nemogućnost zaposlenja bez posjedovanja članske iskaznice zločinačke organizacije. Djeca ni odrasli nemaju osigurano besplatno liječenje, te građani sami moraju skupljati novce za njihovo liječenje. 

Političari uz to što kradu, svakih par godina si na račun poreznih obveznika kupuju luksuzne limuzine dok narod kopa po kontejnerima i iseljava se masovno. Predali su HNB u ruke svjetskih makrolopova i zločinaca.

Bespogovorno slušaju naredbe od svojih gazdi iz stranih centara moći. Namjerno uništavaju škverove i čine ih neprofitabilnima kako bi se zatvorili a na njihovom mjestu izgradili turistički kompleksi od njihovih igrača, jer su na atraktivnim lokacijama. 

Uvukli su nas nelegalno i bez referenduma u zločinačku organizaciju NATO pakt, čime Hrvatska primjerice sudjeluje u okupaciji stranih država zbog čuvanja polja maka za proizvodnju heroina. 

Dopušta se uvoz GMO-a trenutno kroz stočnu hranu, a realno već i u hrani za ljudsku ishranu. Bijela kuga", samo su neki od razloga zašto Antiglobalisti Hrvatske organziraju ovaj prosvjed. 

Napominju da je ustvari riječ o spontanom okupljanju i kao takvo ne podliježe Zakonu o javnim okupljanjima.

"Pokažimo da nismo ovce za šišanje i da ne grakćemo samo na kavama, dignite svoje guzice i pojavite se!"

Više o samom događaju možete pročitati na Facebooku. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!