Novosti / Zanimljivosti

IPAK JE PROHODAO

Pobijedio crne prognoze: Bolesni dječak mnogima je pružio nadu

Pobijedio crne prognoze: Bolesni dječak mnogima je pružio nadu
Facebook

Whitney Dinkel, majka dvogodišnjeg Romana podijelila je videozapis gdje on pomoć štaka korača

Dječak (2) iz Kansasa koji je rođen sa spina bifidom pobijedio je loše liječničke prognoze i naučio hodati unatoč bolesti.   

Roman boluje od poremećaja zatvaranja kralježničnog kanala, do kojeg dolazi kada se leđna moždina i kralježnica ne razvijaju ispravno za vrijeme trudnoće, a može uzrokovati probleme u kretanju koji mogu dovesti i do paralize.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Operiran je dok je još bio u maternici kako bi imao što veće šanse za hodanje. 

Whitney Dinkel, majka dvogodišnjeg Romana podijelila je videozapis gdje on pomoć štaka korača dok uzbuđeno govori svom psu Maggie da ga gleda dok hoda.

Snimka je pogledana više od 24 milijuna puta, a Romanovi roditelji neprestano dobivaju poruke ljudi koji im govore što im je video značio.

"Primamo poruke o tome kako su bili depresivni uz suicidalne misli te kako teško prolaze kroz ovakve situacije. Kada vidim kako je ovaj video pozitivno promijenio njihovo razmišljanje i pogled na situaciju, toplo mi je oko srca", ispričala je mališanova majka.
 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Superpar stala
  SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

  Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!