Novosti / Zanimljivosti

žene pošalju u šoping

Osoblje otkriva mračne tajne luksuznih jahti: 'Samo me pogledao - koliko košta tišina. Dao mi je 16.000 kn'

Osoblje otkriva mračne tajne luksuznih jahti: 'Samo me pogledao - koliko košta tišina. Dao mi je 16.000 kn'
Guliver/Thinkstock

Mnoge jahte samo su paravan za prostituciju

Osoblje koje radi na luksuznim jahtama ispričalo je kako to izgleda, recimo to tako, ispod palube: imućni biznismeni, uključujući i vlasnike plovila, šalju svoje žene u šoping kako bi uživali u seksu s prostitutkama na moru.

Megabogataši iznajmljuju luksuzne jahte – za koje plaćaju i nevjerojatnih 115.000 funti tjedno (950 tisuća kuna) – samo da bi varali svoje žene s ljubavnicama i prostitutkama. Osoblju koje radi na takvim jahtama plaćaju pozamašne svote da bi čuvali njihove tajne.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Naše osoblje na obali će biti u kontaktu kako bi osiguralo da prostitutke nestanu prije nego što im se žene vrate”, rekla je Brooke Laughton (27) koja radi kao stujuardesa na mega jahtama.

 

 

A post shared by Brooke Laughton (@brookelaughton) on Jun 15, 2018 at 5:27am PDT

 

“U roku od 20 minuta ja moram promijeniti svu posteljinu i riješiti se svih znakova koji odaju da je još netko bio u kabini. To je užasno. Pitate se koje su vaše moralne vrijednosti ako ste suučesnik u nečemu takvom”, rekla je za The Sun.  

Mark Cronin koji je stvorio američki reality show “Ispod palube” (Below Deck), koja prati osoblje luksuznih jahti na Karibima, kaže da je standardno da brod ima dvije konfiguracije.

Kronin je istaknuo da neki ljudi smatraju da su plaćanjem takvih aranžmana dobili “dozvolu da budu kreteni”.

Jedan obiteljski čovjek platio je članici osoblja 2.000 funti za šutnju nakon što je doveo tri prostitutke na jahtu u Miamiju.

„Samo me je pogledao. Ja sam pogledala u njega, kao - koliko košta tišina. Dao mi je 2.000 funti za jedan dan zakupa“, navela je Ursula Ebinger (22), piše The Sun.

 

 

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!