Novosti / Zanimljivosti

Ubuduće Štark arena

Beogradska arena nosit će ime hrvatske kompanije: Atlantic Grupa sponzor na pet godina

Beogradska arena nosit će ime hrvatske kompanije: Atlantic Grupa sponzor na pet godina
/PIXSELL

Tijekom idućih pet godina velika dvorana u Beogradu nosit će naziv Štark arena, prema brandu Atlantic grupe, koja je pobijedila na natječaju

Gradske vlasti Beograda objavile su da je jedina ponuda koja je pristigla za sponzorstvo Beogradske arene ona hrvatske kompanije Atlantic Grupe. Pobjednik natječaja izabrao je da se velika dvorana, jedna od deset najvećih u Europi, zove prema brandu Štark, javlja B92.

"Beogradska arena nosit će naziv po poznatom domaćem brandu, i to nam je jako važno. U ovom objektu održane su velike gospodarske, političke, zabavne i kulturne manifestacije značajne i za sam grad. Malo ih se može u Europi pohvaliti ovakvim zdanjem”, rekao je gradonačelnik Siniša Mali.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Atlantic Grupa ponudila je nešto manje od traženih 1,25 milijuna eura. Dvorana je ranijih godina nosila naziv Kombank arena.

Ove godine ondje je održano Europsko prvenstvo u atletici, a dvorana je ugostila i razne druge velike događaje iz svijeta sporta. Arena se također koristi za razne druge manifestacije.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!