Novosti / Zanimljivosti

posveta vlasniku

Društvo 14 godina tragalo za vlasnikom novčanika i pritom osmislilo genijalni 'izazov' njemu u čast

Društvo 14 godina tragalo za vlasnikom novčanika i pritom osmislilo genijalni 'izazov' njemu u čast
Nel Pavletic/PIXSELL

Novčanik je u Readingu pronašao Giles sa svojim društvom te su od onda tragali za vlasnikom

Svi smo barem jednom u životu iskusili istinski osjećaj panike kada smo shvatili da nam nema novčanika, a oni manje sretniji, iskusili su još veći teror ukoliko je bio ukraden ili nikada pronađen.

Na sreću, ima i poštenih ljudi, a to je bio i slučaj s društvom koje je 2003. godine pronašlo novčanik jednog Tima Burrowsa. Novčanik je u Readingu pronašao Giles sa svojim društvom te su od onda tragali za vlasnikom. Međutim novčanik je u međuvremenu živio poprilično uzbudljivo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove godine je Giles napokon stupio u kontakt s Timom pa mu je objasnio što se sve događalo i kako je krenula igra - njemu u čast.

"Novčanik smo pronašli u jarku blizu kampa 2003. Proslijedili u izgubljeno-nađeno, ali ne prije nego što je jedan od prijatelja 'posudio' 10 funti i kupio jabukovače koliko je mogao. Sada, kada gledam unatrag, to je bilo prilično djetinjasto i protuzakonito, 
ali uvijek sam mislio da bi bilo lijepo javiti ti se da je zbog toga nastalo godišnje natjecanje u ispijanju nazvano 'Izazov Timothyja Burrowsa'. Žao mi je što ti se javljam nakon toliko godina, a sretno ću uravnotežiti karmu i vratiti 10 funti njihovom vlasniku. Sve se bojim koliko sam Timotyja Burrowsa konktaktirao do sada…"

Pritom je objasnio i pravila igre koja je nastala Timu u čast:

"Tri tima od pet ljudi raspodijele tri litre jabukovače… i kreće sprinnt. Ovogodišnji pobjednički tim uspio je pobijediti za manje od pet minuta. Jedan tim nije uspio završiti… kapetan momčati je proveo ostatak večeri zamotan u tepih."

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!