Novosti / Zanimljivosti

namjerni čin

Australske vlasti u velikoj potrazi za dupinom: 'Ova bi situacija mogla biti katastrofalna za njega'

Australske vlasti u velikoj potrazi za dupinom: 'Ova bi situacija mogla biti katastrofalna za njega'
Facebook

Maksimalnu kaznu od 4.000 australskih dolara čeka onog koji je najvjerojatnije navukao majicu preko dupina za kojim sad tragaju sve vlasti kako bi ga spasile

Maksimalnu kaznu od 4.000 australskih dolara čeka onog koji je najvjerojatnije navukao majicu preko dupina za kojim sad tragaju sve vlasti kako bi ga spasile.

Naime, Ministarstvo parkova, biljnog i životinjskog svijeta priopćilo je kako je primijećen dupin prošlog tjedna nedaleko od BUnburyja. Uspjeli su ga fotografirati, a ta je fotografija potom proslijeđena vlastima jer ta majica predstavlja problem za njegov život.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Teško je vjerovati da je dupin prilikom plivanja uspio navući majicu, čini se da je ovo namjerno učinjeno. Nažalost, ova situacija bi mogla biti katastrofalna za dupina jer bi mu majica mogla zaustaviti disanje. Nažalost, od dana kada je fotografiran više nije viđen", navodi se u priopćenju ministarstva.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Superpar stala
  SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

  Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!