Novosti / Svijet

PRUŽAT ĆE USLUGE...

Huawei čekao 'pola dana', ali napokon se oglasio! Evo što čeka korisnike njegovih mobitela

Huawei je čekao 12 sati da pronađe odgovarajuć komentar na iznenađujuću situaciju

Huawei P Smart 2019 Fotogalerija

Googleov prekid suradnje s Huaweijem ostavio je podosta nepoznanica, ali ono što se zna jest da postojeći korisnici neće patiti, a za dodatno umirenje situacije pobrinuo se priopćenjem za javnost i kineski gigant.

"Naš doprinos Android mobilnom operativnom sustavu širom svijeta je značajan i kao jedan od ključnih Googleovih partnera blisko smo surađivali s njegovom platformom, koju i sami koristimo. Sve s ciljem razvijanja ekosustava koji će biti na korist kako korisnicima, tako i industriji", stoji u početku Huaweijeva priopćenja, koje se nastavlja: 

"Nastavit ćemo pružati sigurnosna ažuriranja kao i usluge nakon prodaje svim korisnicima Huawei i Honor pametnih telefona i tableta. To se odnosi na sve koji su prodani i koji su već u prodaji diljem svijeta. Nastavit ćemo graditi siguran i održiv ekosustav kako bismo omogućili najbolje iskustvo korisnicima."

Dakle, problema zasad ne bi trebalo biti, kako je i prije navedeno. Uostalom, Google se također oglasio i naveo da će biti upravo tako, svi postojeći Huawei mobilni uređaji ostat će netaknuti novim odredbama.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Pogrešan čovjek
  Večeras u 20 sati Lea saznaje vijest koja će promijeniti njezin i Lazarov život!

  Došao je dan Mihajlova vjenčanja i dok se mladoženja veseli svome danu, Lea je napokon spremna suočiti se s njim te će mu vratit istom mjerom i pokušati mu uništiti vjenčanje, baš kao što je i on uništio njezino s Lazarom.

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!