Novosti / Svijet

ČEKA SUĐENJE

Svakodnevno je kritizirao njegov rad? Hrvatski pomorac nožem izbio kapetana tankera

Svakodnevno je kritizirao njegov rad? Hrvatski pomorac nožem izbio kapetana tankera
Pixabay

Tanker STI Guard je inače plovio od ruske luke Ust-Luga prema Singapuru

Hrvatski pomorac (23) nožem je izbo indijskog kapetana tankera STI Guard, piše portal fleetmon.com, specijaliziran za vijesti o pomorstvu.

Među pomorcima se priča da je neimenovani Hrvat bio drugi časnik na brodu, a nagađa se da je kapetana napao zbog danonoćnih kritika koje je ovaj iznio na račun njegova rada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tanker STI Guard je inače plovio od ruske luke Ust-Luga prema Singapuru, a do napada je 4. veljače došlo u Indijskom oceanu, u međunarodnim vodama, oko 300 nautičkih milja od francuskog otoka Reunion.

Kako piše fleetmon, ranjeni je kapetan dva puta uboden u prsa, a nakon napada po njega je došao helikopter koji ga je prevezao na bolnicu na Reunionu.

Pomorac je nakon incidenta, koji su prekinuli drugi članovi posade, smješten u izolaciju. Uhićen je na Mauricijusu, gdje ga 21. veljače čeka saslušanje pred sudom. 

FOTO: Ilustracija

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!