Novosti / Svijet

Izvanredno stanje u BiH

Dodatnih 130 policajaca: Pomahnitali serijski ubojica sije strah, posebno čuvaju škole i vrtiće

Dodatnih 130 policajaca: Pomahnitali serijski ubojica sije strah, posebno čuvaju škole i vrtiće
MUP HNK

Poremećeni bjegunac je počinio četiri ubojstva, a ubio je i vlastitu majku. Policija posebno osigurava škole i vrtiće

I dalje traje intenzivna potraga za odbjeglim ubojicom Edinom Gačićem, koji je u subotu navečer u mjestu Suhodol kod Tarčina brutalno ubio policajca Mahira Begića, potvrdila je za Radiosarajevo.ba glasnogovornica Tužilaštva KS Azra Bavčić

"Obavljamo opsežne preglede i pretrese...", kazala je Bavčić. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, Admir Katica poručio je kako će danas na terenu biti novih 130 policajaca koji će brinuti za sigurnost građana Sarajeva.

"Novih 130 policajaca na terenu. Jer nam je osjećaj sigurnosti građana Kantona Sarajevo najvažniji. Posebno u situacijama kad određeni događaj stvara percepciju nesigurnosti...Želimo da se građani Kantona Sarajevo osjećaju sigurno, posebno kada su u pitanju škole, vrtići i sva druga mjesta za koja se procjeni da je potrebno. I svaku informaciju koju imate dostavite policiji. Javite telefonom, dajte je prvom policajcu kojeg sretnete. Ako treba dostavite i meni. Sve će se provjeriti. Jer smo svi na istom zadatku", poručio je Katica.

Podsjećamo, preksinoć je u mjestu Suhodol kod Tarčina (mjesto pored Sarajeva), u blizini Objekta za edukaciju kadrova Federalne uprave policije (FUP) ubijen policajac ove agencije, samo desetak kilometara udaljenog od mjesta gdje je u ponedjeljak ubio vlasnika trgovine u Konjicu, svoju treću žrtvu.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Zvijezde, epizoda 7
  ZVIJEZDE - LJETNI HIT Pet najboljih glasova zasluženo je ušlo u finale showa, evo tko su oni!

  Došlo je vrijeme za pretposljednju epizodu glazbenog showa 'Zvijezde-ljetni hit'! Prošli se tjedan žiri oprostio od kandidata koji nisu zadovoljili njihove stroge kriterije za prolazak u polufinale, a samo sedmero najboljih večeras je nastupilo pred Tončijem Huljićem, Petrom Grašom, Ninom Badrić, Andreom Andrassy i Brankom Đurićem Đurom.

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!