Novosti / Svijet

dan nakon tragedije

Bijesni zbog održavanja utakmica dan nakon tragedije: 'U normalnom svijetu bi turnir bio otkazan'

Bijesni zbog održavanja utakmica dan nakon tragedije: 'U normalnom svijetu bi turnir bio otkazan'
Armin Durgut/PIXSELL

Neki su se roditelji ipak suzdržali od glasnog navijanja jer smatraju to neprimjerenim, a drugi smatraju da se turnir trebao i otkazati

Dječak iz Splita Srđan Mladinić jučer predvečer smrtno je stradao na bazenima u sarajevskom hotelskom resortu Hills na Ilidži. Kako su danas pokazali nalazi obdukcije, ipak se utopio, a ne doživio srčani udar kako je to novinarima ispričala organizacija turnira Šampion Junior Kup 2019.

No, unatoč tragediji, u četvrtak, dan nakon tragedije, odigrale su se predviđene utakmice u okviru navedenog turnira u nekolicini dvorana u Sarajevu, doznaje Slobodna Dalmacija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako se u dvorani Grbavica prije utakmica održala minute šutnje te su igrači nosili crne trake, no to nije bio slučaj kod pojedinih utakmica mlađih generacija u drugim dvoranama jer djecu nisu htjeli dodatno uznemiravati.

Neki su se roditelji ipak suzdržali od glasnog navijanja jer smatraju to neprimjerenim, a drugi smatraju da se turnir trebao i otkazati. "U normalnom svijetu ovaj bi turnir bio otkazan i točka. Cijela priča je strašna", komentirao je jedan od roditelja, doznaje Slobodna Dalmacija.

Velik broj trenera dogovorio se da će u tišini odraditi svoj posao.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • 'Opasni izazov' izvukao najveće frustracije iz kandidata: Zašto ženama toliko smetaju prljave čarape?
  SUPERPAR 'Opasni izazov' izvukao najveće frustracije iz kandidata: Zašto ženama toliko smetaju prljave čarape?

  Tko je „magistar isprika“ i zašto će se Matea i Zvonimir neugodno iznenaditi na eliminacijama doznajte večeras od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!