Novosti / Svijet

Sex tech

Žene uzele stvar u svoje ruke: Kreiraju seksualna pomagala koje bi same poželjele

Žene uzele stvar u svoje ruke: Kreiraju seksualna pomagala koje bi same poželjele
Robert Schlesinger/DPA/PIXSELL

Seksualne igračke koje dizajniraju muškarci temelje se na pogrešnoj ideji

Startup tvrtke koje utemeljuju žene žele napraviti iskorak u rastućoj industriji "sex techa" proizvodnjom vibratora "prilagođenih ženama" i drugih tehnoloških seksualnih igračaka koje same dizajniraju.

Seksualne igračke koje dizajniraju muškarci temelje se na ideji, često pogrešnoj, koju oni imaju o tome što žene očekuju, objašnjava Stephanie Alys, suutemeljiteljica MysteryVibea koji proizvodi vibrator nazvan Crescendo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Zbog toga mnoge žene kreiraju proizvode koje bi same poželjele", izjavila je ona na Web Summitu, godišnjem okupljanju digitalne ekonomije koje je okupilo tisuće poduzetnika i ulagača od ponedjeljka do četvrtka u Lisabonu. 

Suprotno većini vibratora koji imitiraju oblik penisa, Crescendo je fleksibilan kako bi se bolje prilagodio vagini te može vibrirati uzduž na više točaka. 

Moguće ga je povezati s aplikacijom koja modulira ritam vibracija.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Armin Malikić
  'ZVIJEZDE - LJETNI HIT' U 'Zvijezde' stiže budući doktor kojemu je glazba u krvi, a njegovog se vokala ne bi posramile ni najveće svjetske pop zvijezde!

  Među šarolikim društvom koje će ovoga vikenda stati na dobro znanu pozornicu, našao se i 27-godišnji Armin, talentirani mladić osebujnog stila, glasa i plesnih pokreta.

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!