Novosti / Svijet

godinama siju strah

Obračun kriminalaca u noćnom klubu: Boksaču noge iskasapili staklenom bocom, krvi je bilo na sve strane

Obračun kriminalaca u noćnom klubu: Boksaču noge iskasapili staklenom bocom, krvi je bilo na sve strane
RTL

U tučnjavi su ozlijeđene još tri osobe

Boksač Jovica Lešnjak (24) brutalno je pretučen i izmasakriran staklenom bocom u obračunu koji je prošlog vikenda izbio u kragujevačkom noćnom klubu „Volpe“. Epilog obračuna su dvojica uhićenih, a policija traga za još desetkom osumnjičenih.

Mladom boksaču su u obračunu teško ozlijeđene noge, nakon što su mu napadači doslovno oderali kožu kasapeći ga staklenim bocama. U tučnjavi su ozlijeđene još tri osobe, među kojima su dvojica pripadnika kraljevačkog odreda Žandarmerije koji te večeri nisu bili na dužnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako Kurir saznaje, uhićeni su menadžer kluba Marko B. (31) i njegov brat Božidar B. (30), koji se jučer sam prijavio policiji nakon saznanja da mu je brat završio u lisicama.

Motiv krvavog obračuna navodno je bio sukob dviju suprotstavljenih kriminalnih skupina iz Aerodroma zbog neraščišćenih računa oko poslova osiguranja. Ti sukobi datiraju od prije četiri godine, a navodni vođa jedne grupe je uhićeni Božidar B.

"Tučnjava je izbila u separeu kluba „Volpe“ kada je osiguranje kluba napalo četvoricu mladića. S njima u društvu bila su i dvojica pripadnika Žandarmerije kraljevačkog bataljona, koje su napadači zadržali vani, a Lešnjaka su ostavili u klubu. Tučnjava se nakratko smirila, da bi se nastavila kada je osiguranju kluba stiglo "pojačanje' iz Ćuprije. Ti momci iz Ćuprije godinama osiguravaju „Volpe“ i inicijatori su mnogih obračuna u kojima je više ljudi brutalno pretučeno", priča Kurirov izvor.

Kako kaže, u tučnjavi je jednom pripadniku Žandarmerije napukla jagodična kost, dok je drugom otkinut dio uha.

Isjekli mu tetive, sve su gledali posjetitelji kluba

"Najgore je prošao Lešnjak, kojeg je nekoliko napadača uvuklo u diskoteku i dok je tučnjava trajala, sjekli su mu tetive po nogama grlom slomljene staklene boce. Krvi je bilo na sve strane, a sve se događalo naočigled brojnih gostiju kluba. Glazba je cijelo vrijeme treštala, a kad je u jednom trenutku utihnula, netko od huligana je uzviknuo glazbenicima da nastave svirati", kazao je izvor.

Iskasapljeni mladić pobjegao iz diskoteke puzeći po asfaltu jer zbog oštećenih tetiva i rana po nogama iz kojih je šikljala krv nije mogao stajati. Lešnjak je potom prevezen u bolnicu.

"Ekipa koja stoji iza ovog obračuna godinama je strah i trepet. Svaki put kad naprave neki incident, nižerangirani u ekipi preuzimaju odgovornost. Oni reketiraju sve ugostitelje po gradu, trguju drogom, prebijaju. Poznati su po tome što se voze po gradu u žutom Hummer", objašnjava izvor.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!