Novosti / Svijet

rasvjetljavanje okolnosti

Utvrđivanje uzroka požara: Češlja se dokumentacija i video nadzor rafinerije

Utvrđivanje uzroka požara: Češlja se dokumentacija i video nadzor rafinerije
Ivica Galović/PIXSELL

Tužiteljstvo od 10. listopada provodi očevid zajedno sa službenicima Policijske uprave Doboj, koji još nije okončan

Okružno javno tužiteljstvo Doboj zatražilo je od Osnovnog suda u Derventi izdavanje naredbe za privremeno oduzimanje predmeta - dokumentacije i video nadzora iz Rafinerije nafte u Brodu s ciljem utvrđivanja uzroka požara i eksplozije koji su se dogodila u utorak, potvrđeno je to novinskoj Agenciji Srna, prenose banajlučke Nezavisne novine.

Tužiteljstvo je izdalo naredbu za obdukciju tijela poginulog radnika Ljube Patkovića iz broda kako bi se utvrdio uzrok njegove smrti. S ciljem utvrđivanja uzroka požara i eksplozije u Rafineriji nafte, Tužiteljstvo od 10. listopada provodi očevid zajedno sa službenicima Policijske uprave Doboj, koji još nije okončan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radi se na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do eksplozije i požara, te pronalasku i izuzimanju tragova koje će se slati na vještačenje. Po okončanju istražnih radnji i na osnovu dobijenih rezultata i prikupljenih dokaza, donijet će se odluka o daljnjim postupcima. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!