Novosti / Svijet

zasmetali mu istupi

Dodik kritizirao Komšića: 'Malo se preigrao i uživio u ulogu političkog mesije'

Dodik kritizirao Komšića: 'Malo se preigrao i uživio u ulogu političkog mesije'
Srdjan Ilic/PIXSELL

'Ako prijetnje i arogancija koju sada Komšić prosipa po regiji budu stil njegove politike u Predsjedništvu, bojim se da to neće voditi nikamo'

Srpski čaln Predsjedništva BiH Milorad Dodik kazao je kako se hrvatski član Predsjedništva Željko Komšić u svojim posljednjim medijskim istupima “malo preigrao i uživio u ulogu političkog mesije koji susjednim državama dijeli lekcije kako se trebaju ponašati”.

Naime, Komšić je u nekoliko dana nakon općih izbora kazao kako će BiH tužiti Hrvatsku zbog gradnje Pelješkog mosta te da je za njega Kosovo neovisna država koju bi BiH trebala priznati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Iako još nije stupio na funkciju člana Predsjedništva, već nas je uspio zavaditi s Hrvatskom i Srbijom, a pored njih pokušava dijeliti lekcije i meni, odnosno Republici Srpskoj”, kazao je Dodik, pišu banjolučke Nezavisne novine.

Guranje BiH u još veći ponor

Za Komšića je kazao da personificira “politiku avanturizima" koja će BiH gurnuti u još veći ponor. “Avanturizam je kad Komšić, nakon čestitke i poziva na suradnju koju je dobio od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, odgovori da je Kosovo za njega neovisna država. 

Ako prijetnje, uvrede i arogancija koju sada Komšić prosipa po regiji budu stil njegove politike i u Predsjedništvu BiH, bojim se da to neće voditi nikamo i bit će vrlo teško osigurati komunikaciju s okruženjem”, kazao je Dodik.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!