Novosti / Svijet

podržava #MeToo

Melania Trump: 'Podržavam žene, ali ne možete samo tako reći da vas je netko seksualno zlostavljao'

Melania Trump: 'Podržavam žene, ali ne možete samo tako reći da vas je netko seksualno zlostavljao'
Ron Sachs/DPA/PIXSELL

Istaknula je da moraju podastrijeti "čvrste dokaze"

Prva dama SAD-a Melania Trump dala je potporu ljudima uključenim u pokret MeToo, ali je istaknula da oni koji iznose optužbe za seksualno zlostavljanje moraju podastrijeti "čvrste dokaze".

"Podržavam žene i treba ih se čuti. Moramo im dati potporu. Ali također i muškarcima, ne samo ženama", kazala je Melania za ABC u razgovoru koji je vođen tijekom njezinog nedavnog posjeta Africi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje misli li da su muškarci koji su optuženi za neprimjereno ponašanje i o kojima su pisali mediji nepošteno tretirani odgovorila je da su potrebni "čvrsti dokazi".

"Zaista trebate imati čvrste dokaze (...) ne možete samo tako nekome reći 'bila sam seksualno zlostavljana' ili 'ti si mi to napravio' jer mediji ponekad odu predaleko i znaju na nekorektan način prikazati neke priče", objasnila je Melania, inzistirajuću da doista stoji uz žene.

U ponedjeljak je predsjednik Donald Trump branio Bretta Kavanaugha dok je prisezao za suca Ustavnog suda na svečanosti u Washingtonu. Od nominiranja suočen je s optužbama za seksualne napade na brojne žene.

Melania Trump je u intervjuu za ABC također izrazila žaljenje što neke udruge koje djeluju u Africi ne žele s njom raditi na humanitarnim programima koje financira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

"Žalosno je da neke udruge i zaklade kojima želim biti partner to odbijaju zbog sadašnje administracije. Mislim da biraju politiku umjesto pomaganja drugima", kazala je Melania.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!