Novosti / Svijet

svjedočila i djeca

Bez imalo srama: Organizirali orgije u parku usred bijela dana

Bez imalo srama: Organizirali orgije u parku usred bijela dana
Youtube Screenshot

'Kada sam se bolje zagledao primijetio sam da si jedna žena previše dodiruje prepone i tada sam shvatio što se tamo u stvari događa'

U popularnom parku u Cardiffu, koji je nerijetko domaćin susreta političara te članova birtanske kraljevske obitelji, posjetitelje je šokirala scena grupnog seksa na koju su naišli. Bez imalo ustezanja četiri osobe organizirale su si navodno prave pravcate orgije u Bute parku iako je bilo pet sati poslije podne i parkom je još prolazilo mnogo ljudi, javlja Wales Online.

Na fotografijama što su ih objavili britanski mediji mogu se vidjeti četvero muškaraca i žena kako leže na prostirci ispod drveta uz sam kardifski dvorac. I dok ih ne nekoliko bilo tek na pola razodjeveno, jedna žena bila je potpuno gola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očevidac, koji je medije zamolio za anonimnost, u tom je trenutku prolazio parkom na putu kući s posla.

"Nakon što mi je završio radni dan karenuo sam kući pješice iz središta Cardiffa perma parkiralištu u Sophia Gardensu. Dok sam prolazio kraj dvorca mogao sam primjetiti što se događa s druge strane zida. I vidio sam dva para kako imaju piknik. No kada sam se bolje zagledao primijetio sam da si jedna žena previše dodiruje prepone i tada sam shvatio što se tamo u stvari događa", rekao je za Wales Online.

Prolaznik je primjetio i obnažene genitalije jednog muškarca, te ženu koja je očito bila u seksualnom klinču s drugom ženom u toj grupi.

"Kada sam shvatio što rade osjećao sam se kao zec u kojeg su uperena svjetla. Doslovno sam se skamenio i nisam ih mogao prestati gledati", opisao je prolaznik koji je u blizini primjetio još nekoliko ljudi koji su uočili orgije u dvorcu i snimali ih.

"Kriomice sam i ja napravio par fotografija, jer sam bio siguran da mi inače nitko neće vjerovati što sam vidio", ispričao je očevidac novinarima, dodajući kako su svi tada krenuli provjeravati nema li možda koji policajac u blizini kako bi reagirao na ovu scenu budući da je u parku bilo i dosta djece.

"Kada sam nastavio prema svom automobilu još jednom sam se osvrnuo. Tada su baš svi bili u seksualnom odnosu", rekao je. Policija Južnog Walesa još uvijek prikuplja informacije o ovom događaju kraj zidina dvorca.

Eksplicitne fotografije možete pogledati OVDJE.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!