Novosti / Svijet

bez panike

Nakon prvog uslijedio i drugi: Snažan potres pogodio Albaniju

Nakon prvog uslijedio i drugi: Snažan potres pogodio Albaniju
Borna Filic/PIXSELL

Građani Crne Gore, osobito na primorju i u blizini granice s Albanijom te u Podgorici prilično su osjetili podrhtavanje tla

Mediteranski seizmološki centar u Podgorici zabilježio je u subotu u kasnim poslijepodnevnim satima jak potres koji je pogodio područje Albanije, a osjetio se i u regiji, napose na crnogorskom primorju.

Potres u 17,38  bio je jačine 5,1 po Richteru s epicentrom na dubini od 10 kilometara u albanskom gradu Peshkopea, 60-ak kilometara sjeveroistočno od Tirane i stotinjak od granice s Crnom Gorom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema podacima Mediteranskog centra za seizmologiju, taj potres mogao je izazvati određene materijalne štete u epicentralnom području. Građani Crne Gore, osobito na primorju i u blizini granice s Albanijom te u Podgorici prilično su osjetili podrhtavanje tla, no panike nije bilo.

Nakon prvog potresa, 13 minuta poslije slijedio je drugi jačine 3,2 po Richteru.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!