Novosti / Svijet

bizaran incident

Mehaničar (29) ukrao zrakoplov, provozao se, a zatim pao i poginuo u eksploziji

Mehaničar (29) ukrao zrakoplov, provozao se, a zatim pao i poginuo u eksploziji
AP Images

Zbog otmice zrakoplova i straha od terorizma uzletjela su i dva vojna aviona F-15 koja su ga pratila sve dok se nije srušio nekoliko minuta kasnije

Bizarna situacija odigrala se sinoć u zračnoj luci Seattle-Tacoma. 

Naime, zaposlenik zrakoplovne kompanije Alaska Airlines sjeo je u kokpit zrakoplova Bombardier Q400 i jednostavno odletio s piste u nepoznatom smjeru. U zrakoplovu nije bilo putnika. 

"Prema prvim informacijama, vjerojatno je riječ o mehaničaru (29) koji je zaposlenik jedne kompanije. Radio je vratolomije u zraku, ali se zbog nedostatka letačkog iskustva srušio na otok Ketron, udaljen 30 milja od zračne luke", rekli su iz ureda lokalnog šerifa, koji provodi istragu ovog neobičnog incidenta. 

CNN javlja da je mehaničar koji je ukrao avion poginuo u nesreći. Avion se srušio na šumskom dijelu kopna i eksplodirao pri udaru u tlo.

Zbog otmice zrakoplova i straha od terorizma uzletjela su i dva vojna aviona F-15 koja su ga pratila sve dok se nije srušio nekoliko minuta kasnije, završivši na otoku udaljenom 50-ak kilometara od zračne luke.

"Ne vjerujemo kako je riječ o terorističkom činu. Teroristi ne rade vratolomije iznad vode. Koliko znamo zasad, vjerojatno je ovdje bila riječ o zabavi koja je otišla u krivom smjeru", zaključio je šerif Paul Pastor. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!