Novosti / Svijet

U SVAĐI S BIVŠOM ŽENOM

Ubio kćer (7) i sebe pa obitelji poručio: 'Dobili ste što ste i zaslužili'

Ubio kćer (7) i sebe pa obitelji poručio: 'Dobili ste što ste i zaslužili'
Jeff Mancuso/Facebook

Jeffrey Mancuso i njegova bivša supruga godinama su vodili bitku za skrbništvo nad djevojčicom

Beživotno tijelo sedmogodišnje Kayden Mancuso pronašao je očuh, u dnevnom boravku njezinog oca. Djevojčica je oko vrata imala plastičnu vrećicu, a mrtvozornik je obitelji rekao da je djevojčica umrla nakon što je zadobila udarac u glavu teškim predmetom.

U spavaćoj sobi na katu kuće u Philadephiji ležao je otac Jeffrey Mancuso (45). Policija još nije potvrdila od čega je umro, javlja Daily Mail.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Teta malene Kayden kazala je da je otac uz njezino tijelo ostavio poruku na kojoj je pisalo da je obitelj dobila što je i zaslužila.

Jeffrey Mancuso i njegova bivša supruga godinama su vodili bitku za skrbništvo nad djevojčicom. Njena majka je rekla članovima obitelji kako se djevojčica jednom prilikom požalila da se ne osjeća sigurno uz oca.

Kayden je živjela s majkom i očuhom Brianom Sherlockom, s kojim je u braku od 2014. godine, i dvoje polubraće. Njena majka nikad se nije udavala za Mancusa, a razišli su se kad je Kayden imala godinu dana.

Unatoč majčinim naporima da dobije potpuno skrbništvo nad kćeri, sudac je u svibnju ove godine odobrio Mancusu da viđa kćer iako ima evidentiranu povijest nasilnog ponašanja.

Djevojčica je viđala oca vikendima. Kako se u nedjelju nije pojavila kući u dogovoreno vrijeme, očuh se zabrinuo i nazvao policiju. No rekli su mu kako ne mogu ništa napraviti po tom pitanju jer je djevojčica kod svog biološkog oca. U ponedjeljak je otišao do Mancusove kuće i zatekao stravičnu scenu.

Obitelj sada traži od suca Jeffreyja G. Traugera, koji je dopustio Mancusu da viđa kćer, da podnese ostavku. Mancuso je imao podugačak dosje, s nekoliko prijava zbog tučnjava i napada na javnim mjestima. Psiholog mu dijagnosticirao depresiju i anksioznost rekavši kako Mancuso ima obilježja narcisoidne ličnosti.

Iako je imao dvojbi glede Mancusa, kako je sam rekao, sudac mu je ipak dozvolio da viđa malenu jer ju nije nikad zlostavljao niti mu je djelovao kao netko tko predstavlja potencijalnu opasnost.

"Cijeli sustav je zakazao, iznevjerili su našu prekrasnu djevojčicu. Ovo se moglo spriječiti", rekao je djed ubijene djevojčice.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Superpar stala
  SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

  Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!