Novosti / Svijet

Revolt zbog otkaza

Otkriven identitet programera koji je ubio kolegu nekoliko dana nakon što je dobio otkaz

Otkriven identitet programera koji je ubio kolegu nekoliko dana nakon što je dobio otkaz
Ilustracija/AP Images

Dan nakon pucnjave koja se dogodila jučer oko 11 sati u Roosveltovoj ulici u Beogradu srbijanska policija obznanila je detalje kaosa koji se zbio

30-godišnji Nebojša S. prije nekoliko je dana dobio otkaz u tvrtki koja se bavi izradom softvera. Izrevoltiran gubitkom radnog mjesta jučer je došao u prostorije bivše tvrtke i ubio Branka K, javlja Blic, koji je objavio i fotografije ubojice.

U pucnjavi koja se dogodila jučer oko 11 sati u Roosveltovoj ulici u Beogradu ozlijeđene su još dvije osobe, od kojih se jedna nalazi u kritičnom stanju. Napadač je u tvrtki radio sve do prošlog tjedna, kada je dobio otkaz. Nije otprije poznat policiji, nema dosje niti kaznene prijave.

"Začula se pucnjava, nikome nije bilo jasno što se događa. Dok sam se okrenuo, već se jedna marica stvorila tu i policajci su počeli istrčavati. Rasuli su se kao mravi u roku od dvije, tri sekunde. Vrlo brzo počela su stizati nova vozila s policijom. Svi su veoma brzo shvatili da se dogodio neki kaos", kazao je svjedok za Telegraf.

Nakon pucnjave napadač se dao u bijeg, a potom je pokušao izvršiti samoubojstvo u svom stanu tako što je pucao u plinsku bocu. Ona je eksplodirala i u stanu je izbio požar. Čim su čuli eksploziju, susjedi su pozvali policiju i vatrogasce. Nebojša S. teško je ozlijeđen i nalazi se u bolnici. Liječnici mu se bore za život.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!