Novosti / Svijet

ludilo u austriji

Žena zadavila vlastitu bebu zbog proživljenih traumi nakon što joj je svekar pokušao silovati 4-godišnju kćer

Žena zadavila vlastitu bebu zbog proživljenih traumi nakon što joj je svekar pokušao silovati 4-godišnju kćer
Jurica Galoic/PIXSELL

Žena i sin su bili smješteni u bolnici u Beču, gdje je bebu je zadavila jastukom

Žena u dobi od 37 godina u bolnici je ubila svojeg osmomjesečnog sina. Žena i sin su bili smješteni u bolnici u Beču, gdje je bebu je zadavila jastukom. 

Portal OE24 piše da je ženin svekar, veleposlanik u mirovini i bivši glasnogovornik nekadašnjeg ministra vanjskih poslova Aloisa Mocka, koji sada sa ženom vodi hotel. Svekar je navodno tijekom božićnih blagdana seksualno zlostavljao svoju unuku (4).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Majka je nakon toga navodno doživjela živčani slom te su ona i djeca završili u bolnici u Beču gdje su ih liječiti te su trebali dobiti i pomoć psihologa.

U međuvremenu beba se razboljela i dobila je temperaturu. Majka koja radi kao stjuardesa je pala u depresiju ili se čak bojala da je djed zlostavljao i unuka. Bebu je ugušila, a navodno je pokušala ubiti i kćer (4), ali nije uspjela. Nakon toga si je prerezala žile, a liječnici su je jedna uspjeli spasiti. Trenutno se nalazi na psihijatriji.

Vlasti o slučaju ne daju nikakve informacije, a svekar je preko odvjetnika Rudolfa Mayera poručio kako nije kriv iako ga je, kako OE24 doznaje, unuka direktno optužila. I majci i bivšem diplomatu u ovom trenutku prijete visoke kazne zatvora. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!