Novosti / Svijet

stan na prestižnoj adresi

Titova njujorška rezidencija od ovog je tjedna u prodaji! Cijena? Prava sitnica...

U nekada luksuznom dvoetažnom penthouseu od 216 četvornih metara, više od dva desetljeća nitko ne stanuje

Čak 18 milijuna dolara - početna je cijena nekadašnje rezidencije jugoslavenskih veleposlanika u New Yorku čija prodaja počinje ovog tjedna. Bivše republike - Hrvatska, Srbija, Slovenija, BiH te Makedonija s nestrpljenjem čekaju završetak posla kako bi se novac podijelio prema dogovoru o sukcesiji. 

U nekada luksuznom dvoetažnom penthouseu od 216 četvornih metara, više od dva desetljeća nitko ne stanuje. Sve je u jako derutnom stanju jer stan je prazan sad već 25 godina. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stan ima 6 soba - 4 spavaće, tri za goste, dnevnu sobu s knjižnicom, kuhinju i blagovaonicu te 5 kupaonica. No, cijena od 18 milijuna dolara je više nego prihvatljiva.

Stan se nalazi na prestižnoj adresi - u samom središtu Manhattana i u ulici Park Avenue u kojoj žive najimućniji Njujorčani. Nalazi se na 16. i 17. katu zgrade i ima čak 4 terase. 

Iako je oglašen još u lipnju, prodaja je počela početkom tjedna, a već se javilo 10 potencijalnih kupaca. Stan ima i povijesnu važnost - izabrao ga je osobno Josip Broz Tito jer nije volio odsjedati u hotelima. Stan se i oglašava kao Titova rezidencija ili Maršalov stan. 

Bivša država ga je kupila 1975. i tada je plaćen 100 tisuća dolara - u gotovini!

Oglas možete vidjeti OVDJE!

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Reci što misliš!