Novosti / Svijet

'to nije obična greška'

Majka pijanom vozaču pokazala fotografije sina kojeg je ostavio slomljenog vrata na mjestu nesreće

Majka pijanom vozaču pokazala fotografije sina kojeg je ostavio slomljenog vrata na mjestu nesreće
Thinkstockphotos.com

Dječaku se od posljedica nesreće glava još dodatno deformirala, a obitelj dječaka objavila je fotografije kako bi pokazali kakvu bol i patnju može prouzročiti vožnja u pijanom stanju

Majka 16-godišnjeg dječaka Kiernena Robertsa koje je u listopadu prošle godine teško ozlijeđen nakon što se automobil zabio u njega, podijelila je fotografije njegovih ozljeda.

Lani se u dječaka Mercedesom zabio 64-godišnji Owen Finn koji je u tom trenutku bio alkoholiziran.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kiernana je ostavio na tamnoj seoskoj cesti u blizini britanskog Grimsbyja sa slomljenim vratom i nekoliko ozljeda glave, piše Daily Mail.

Finn, umjesto da stane, pobjegao je s mjesta nesreće, a kasnije je utvrđeno da je prije vožnje piio vino, žestice i koktele na zabavi. 

Sa slomljenim vjetrobranom se odvezao do Birminghama do kuće svoje majke, koja je udaljena više od 200 kilometara.

Na sudu su ga proglasili kukavicom, a na kraju je priznao da je prouzročio teške ozljede mladiću zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i završio je u zatvoru na tri godine.

Osuđen je na dodatna četiri mjeseca zbog bijega s mjesta nesreće.

Dječaku se od posljedica nesreće glava još dodatno deformirala, a obitelj dječaka objavila je fotografije kako bi pokazali kakvu bol i patnju može prouzročiti vožnja u pijanom stanju.

"Želimo da Finn vidi što je uzeo od Kiernana. Želimo da sam vidi što je naš dječak izgubio. Djelomično želimo i da vidi što je učinio, kako ne bi mislio da je to obična greška", objasnila je obitelj svoj čin.

Sudac Richardson rekao je na sudu kako je Kiernan imao frakturu lubanje, ozljede kralježničke moždine, a desna strana tijela mu je bila paralizirana. Taj tinejdžer sada ponovno uči hodati i pričati. Ovog je tjedna pušten iz bolnice, devet mjeseci nakon stravične nesreće.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!