Novosti / Svijet

Strašan zločin

Prije sedam godina je optužen da je ubio ljubavnicu i njome nahranio pse, danas su mu ponudili ugovor u nogometnom klubu

Prije sedam godina je optužen da je ubio ljubavnicu i njome nahranio pse, danas su mu ponudili ugovor u nogometnom klubu
RTL arhiva

Brazilski golman Bruno Fernandes de Souza odmah je po puštanju iz zatvora potpisao za drugoligaški brazilski klub, unatoč brojnim prosvjedima diljem zemlje

2010. godine Bruno Fernandes je mučio svoju ljubavnicu, ubio je i nahranio svoje pse njome. 2017. je potpisao ugovor za brazilski nogometni klub Boa Esporte.

>> Brutalno ubio ljubavnicu, a dijelovima tijela nahranio pse

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz zatvora je pušten 24. veljače, nakon što je odslužio tek sedam godina od ukupne 22-godišnje kazne, a nedugo  je nakon toga i dobio ovaj dvogodišnji ugovor. 

Trojica sponzora kluba povukla su svoje financiranje kako bi pokazali svoje neslaganje s ovim potezom, piše The Guardian. Ovaj je potez izazvao i bijes mnogih udruga koje se bore protiv nasilja nad ženama, čestog problema u Brazilu.

S ubijenom djevojkom, manekenkom Elize Samudio, je imao i sina, kojega nikada nije želio, zbog čega je navodno i počinio ubojstvo. Navodno ju je sa svojih osam pomagača, među kojima su bili i njegova supruga, privatni detektiv i maloljetni rođak, oteo manekenku iz hotela u Riju u lipnju 2010. godine i odveo je u privatnu vilu u kojoj se Bruno odmarao s obitelji. 

Foto: Elize Samudio


Tamo ju je detektiv mučio i na koncu ubio, dok je nogometaš sve to gledao. Nakon toga su raskomadali njeno tijelo i nahranili pse. Ostatke su zakopali u podrum. 

Policiji je sve priznao maloljetni rođak, ali De Souza je tvrdio da je nevin. 

 

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!