Novosti / Hrvatska

lijepa priča

Mladi ZET-ovac svojom gestom oduševio Zagrepčane: 'Malo je takvih vozača. Ti si naš ponos!'

Mladi ZET-ovac svojom gestom oduševio Zagrepčane: 'Malo je takvih vozača. Ti si naš ponos!'
Facebook

Jedna je Zagrepčanka svoju priču iz gradskog autobusa podijelila na Facebooku

Na račun ZET-a, odnosno njegovih usluga i osoblja, mogu se češće čuti kritike nego pohvale. Srećom, ima i svijetlih primjera.

Jedan od njih je i vozač na autobusnoj liniji 223 Dubrava - Trnovčica koji je svojom gestom dirnuo jednu Zagrepčanku, a svoje je pozitivno iskustvo podijelila u Facebook grupi Svi mi koji volimo Dubravu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bila sam dirnuta dobrotom, skromnošću i ljudskošću ovog divnog mladog vozača Ivana Valentića koji je na autobusnoj stanici Klin pomogao dečku u pratnji, pretpostavljam majke, da uđe sa invalidskim kolicima. Otvorio je srednja vrata, spustio rampu za invalide kako bi dečko lakše ušao, za koju nisam do danas ni znala da postoji u busevima. Nakon ulaska dečka u autobus, vratio je rampu na svoje mjesto i nastavio put dalje. Naprosto morala sam otići do njega i osobno ga pohvaliti. Malo je danas takvih vozača. Ivan Valentić ti si naš ponos. Hvala ti svojim postupkom uljepšao si mi dan", napisala je Zagrepčanka.

Mnogi građani u toj grupi pohvalili su čin mladog vozača, a objava je skupila gotovo tisuću "lajkova".

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Nina Martina Korbar
  Proslavila Dan državnosti Nina Martina iz 'Života na vagi' zadivila sve novom fotografijom s bazena: Ovo su plodovi njezina truda

  "Nekad je teško ostati discipliniran i ustrajan, ali učim, trudim se i, zapravo, još uvijek otkrivam novu sebe", kazala je Nina Martina za RTL.HR u nedavnom intervjuu

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!