Novosti / Hrvatska

sveta nedjelja

Uznemirio građane i digao policiju na noge: Otkriven vlasnik kombija koji danima vozi prikolicu s raketom

Uznemirio građane i digao policiju na noge: Otkriven vlasnik kombija koji danima vozi prikolicu s raketom
Facebook/Snimke prometnica

Kaže kako su mu policajci, kada su ga zaustavili, rekli da ga je do sada prijavilo već oko dvadeset građana

Društvenim mrežama već se danima dijele snimke misterioznog "raketnog sustava" koji se može vidjeti na ulicama Zagreba, a radi se o maketi rakete koju na specijalnoj prikolici vuče kombi. 

Raketa, prikolica i kombi-vozilo obojani su u prepoznatljivu vojnu maslinasto-zelenu boju, iako ni prikolica ni kombi nemaju vojne registarske oznake. Neobičan prizor zabilježen je na brojnim lokacijama u gradu, prvi puta je snimljen još prije šest dana, a posljednji puta jučer na Vukovarskoj, u središtu grada.

'Mislim da je to dobra marketinška priča'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako piše Jutarnji list, trenutno najpopularnije vozilo u zemlji nalazi se u Svetoj Nedjelji u zavodu Centra za vozila Hrvatske, a ono pripada Želimiru Matiću, 46-godišnjem inženjeru elektrotehnike koji je u njega uložio oko dvadeset tisuća kuna. 

"Mislim da je to dobra marketinška priča. Sada, kada svi u novinama objave sliku te rakete, sigurno će netko poželjeti staviti svoju reklamu na nju. Nemam tvrtku, nemam trenutno nikakav ugovor ni s jednim poduzećem, ali će se sigurno nakon ovog svega netko javiti", kazao je Matić za Jutarnji list.

Kaže kako su mu policajci, kada su ga zaustavili, rekli da ga je do sada prijavilo već oko dvadeset građana koji su se osjetili uznemireno zbog "raketnog sustava" na ulicama grada. Matić se građanima ispričao te kazao kako mu nije bila namjera nekog uznemiriti.

Izdvojeno

 • Goran Jurenec
  I dalje je bezobrazno zgodan... KAKVA TRANSFORMACIJA: Prvi Gospodin Savršeni promijenio imidž, izgleda 10 godina mlađe!

  Zvijezda prve sezone hrvatske inačice planetarno popularnog showa 'The Bachelor' promijenio je svoj izgled i zaludio obožavateljice

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!