Novosti / Hrvatska

Sjajan posao na Adventu

Zagrebačka policija se pohvalila: 'Zbog nas su se svi osjećali sigurno. Nitko nije doživio negativno iskustvo'

Zagrebačka policija se pohvalila: 'Zbog nas su se svi osjećali sigurno. Nitko nije doživio negativno iskustvo'
PUZ

Prema provedenoj anketi čak 86,2 posto ispitanika izrazilo je zadovoljstvo poslom policajaca na osiguranju zagrebačkog Adventa

Prema istraživanju agencije za istraživanje tržišta MSA Adria 86,2 posto ispitanika nedvosmisleno su istaknuli svoje zadovoljstvo 'sjajnim poslom' zagrebačkih policajaca na osiguranju zagrebačkog Adventa.

Završio je još jedan Advent u Zagrebu. Tijekom godina postao je jedan od važnijih događaja koji privlači ne samo stanovnike Republike Hrvatske već i turiste iz raznih drugih zemalja. Svake godine ga posjećuje oko 100.000 turista te se taj broj iz godine u godinu povećava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zagrebačka agencija za istraživanje tržišta MSA Adria, koja posluje u sklopu Newton Media grupe, provela je terensku anketu s ciljem uvida u zadovoljstvo domaćih i stranih posjetitelja s uslugom i ponudom Adventa u Zagrebu. Anketirani su strani i domaći ispitanici te je paralelno s anketom provedena i analiza društvenih mreža preko Metricoma, alata koji omogućuje praćenje komunikacije na internetskim portalima i društvenim mrežama.

Ono zbog čega je ponosna Policijska uprava zagrebačka je podatak od 86,2 posto, a koji se odnosi na broj ispitanika koji su nedvosmisleno istaknuli svoje zadovoljstvo 'sjajnim poslom' zagrebačkih policajaca. Upravo zbog njih, istaknuli su ispitanici, osjećali su se sigurno tijekom boravka na Adventu u Zagrebu. Lijepo je znati da nitko od ispitanika nije u anketi spomenuo da je doživio neko negativno iskustvo tijekom posjeta Adventu.

Ukoliko ne zaboravimo istaknuti da su korisnici diljem Hrvatske dijelili svoje trenutke i spominjali #AdventZagreb u čak 15.000 objava koje su ukupno izazvale 20 milijuna impresija te ujedno i na taj način odaslali pozitivnu poruku o stanju sigurnosti na području Policijske uprave zagrebačke i ugodno provedenom Adventskom ozračju, zadovoljstvo postignutim je još i veće, navodi se u policijskom priopćenju.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • 'Opasni izazov' izvukao najveće frustracije iz kandidata: Zašto ženama toliko smetaju prljave čarape?
  SUPERPAR 'Opasni izazov' izvukao najveće frustracije iz kandidata: Zašto ženama toliko smetaju prljave čarape?

  Tko je „magistar isprika“ i zašto će se Matea i Zvonimir neugodno iznenaditi na eliminacijama doznajte večeras od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!