Novosti / Hrvatska

novo-staro lice

Novinar i bivši saborski zastupnik Branko Vukšić učlanio se u HSS

Novinar i bivši saborski zastupnik Branko Vukšić učlanio se u HSS
Patrik Macek/PIXSELL

'Ako je HSS mogao biti progresivna stranka prije 100 godina, u vrijeme Stjepana Radića, s politikom današnjeg vodstva može postati stožerna opozicijska stranka'

Novinar i bivši saborski zastupnik Branko Vukšić u petak se učlanio u Hrvatsku seljačku stranku, koju godinama podupire, priopćeno je iz HSS-a.

Vukšić je dugogodišnji podupiratelj HSS-a te je 2009. godine uređivao i stranačko glasilo „Dom“, a od danas je i formalno postao član HSS-a. Svoj novi politički angažman obrazložio je danas i na Glavnom odboru stranke. „Ako je HSS mogao biti progresivna stranka prije 100 godina, u vrijeme Stjepana Radića, s  politikom današnjeg vodstva može postati stožerna opozicijska stranka“, poručio je gospodin Vukšić članovima Glavnog odbora, kaže se u priopćenju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Za HSS da je učlanjenje gospodina Vukšića, 2. najaktivnijeg saborskog zastupnika u 7. sazivu Hrvatskog sabora te jednog od najcjenjenijih novinara u Hrvatskoj, velika čast i priznanje politici naše stranke," kaže se u priopćenju HSS-a. 

Vukšić je bio saborski zastupnik od prosinca 2011. do prosinca 2015., u Sabor je ušao kao zastupnik Hrvatskih laburista, iz te stranke izašao rujna 2014. i do kraja mandata je bio nezavisni zastupnik.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • 'Opasni izazov' izvukao najveće frustracije iz kandidata: Zašto ženama toliko smetaju prljave čarape?
  SUPERPAR 'Opasni izazov' izvukao najveće frustracije iz kandidata: Zašto ženama toliko smetaju prljave čarape?

  Tko je „magistar isprika“ i zašto će se Matea i Zvonimir neugodno iznenaditi na eliminacijama doznajte večeras od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!