Novosti / Hrvatska

uznemirujuća objava

Novi primjer zanemarivanja životinja: 'Pas se glavom zaletava u staklo, nema zdjelice s hranom ni vodom'

Novi primjer zanemarivanja životinja: 'Pas se glavom zaletava u staklo, nema zdjelice s hranom ni vodom'
Facebook

Još jedan tužan primjer zlostavljanja i zanemarivanja životinja zabilježen je ovih dana na Facebooku

Proporcije zanemarivanja i zlostavljanja životinja u Hrvatskoj svakim danom su sve većih razmjera. 

Još jedan takav tužan primjer zabilježen je ovih dana u Facebook grupi 'Kaštelanske šapice', u koju je jedna korisnica objavila nekoliko mučnih fotografija uz tužan opis. 

"Dragi ljudi, upravo sam nabasala, sasvim slučajno, na jeziv slučaj zlostavljanja psa u centru Kaštel Gomilice. U prostoru bivšeg kafića Grof, u dvorištu kaštelanske gradske knjižnice, zaključan je veliki pas bez hrane i vode, kroz staklo se vidi da je čitav prostor prekriven govnima, kao da mjesecima nije pušten vani. Unutra nema zdjelice ni s hranom ni s vodom. Pas se zalijeće u staklo i lupa glavom �, strašan prizor... Ne znam kako djelatnice knjižnice ni obližnjeg pazarića nisu ovo uočili ni prijavili... Što mi je činiti sad, ima li tko iz medija u grupi da ovo objavi? Kome slati dopis?", objavila je jedna korisnica najpopularnije društvene mreže. 

Uz objavu je priložila nekoliko fotografija koje potvrđuju opisanu situaciju. Iz nepoznatih razloga, u trenutku dok smo sastavljali ovaj članak, objava je uklonjena sa spomenute grupe, no mi smo uslikali 'screenshot' koji prilažemo u nastavku teksta.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!