Novosti / Hrvatska

'Lakše se diše'

18 autobusa HDZ-ovaca otišlo u Međugorje: 'U gradu ne vidim niti jednog HDZ-ovca. Mir, tišina...'

18 autobusa HDZ-ovaca otišlo u Međugorje: 'U gradu ne vidim niti jednog HDZ-ovca. Mir, tišina...'
Pixell

Oko 2300 članova HDZ-a Karlovačke županije otišlo je na hodočašće u Međugorje

Ukupno 2300 HDZ-ovaca u 18 punih autobusa noćas je iz Karlovca krenulo na duhovnu obnovu u Međugorje. Putem su im se pridružili i stranački hodočasnici iz drugih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a.

Karlovački HDZ-ovci otputovali u Međugorje Fotogalerija

Ovaj masovni odlazak put Međugorja organizirao je karlovački župan Damir Jelić, HDZ-ovac koji je i u vrijeme dok je bio gradonačelnik, često u hercegovačka svetišta na duhovnu obnovu vodio zaposlenike gradske uprave i tvrtki. Ovo je već treći puta da će HDZ Karlovačke županije članstvo povesti u Međugorje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Politički aktivist Nikola Badovinac na Facebooku je pokrenuo virtualni event naziva "Dan bez HDZ-ovaca u Karlovcu". U najnovijem videu pozira s vrećicom "bronhi" bombona i poručuje da se u Karlovcu danas ovaj vikend puno lakše diše - jer nema HDZ-ovaca. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Armin Malikić
  'ZVIJEZDE - LJETNI HIT' U 'Zvijezde' stiže budući doktor kojemu je glazba u krvi, a njegovog se vokala ne bi posramile ni najveće svjetske pop zvijezde!

  Među šarolikim društvom koje će ovoga vikenda stati na dobro znanu pozornicu, našao se i 27-godišnji Armin, talentirani mladić osebujnog stila, glasa i plesnih pokreta.

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!