Novosti / Hrvatska

novi detalji

Preokret u slučaju utapanja sestara kod Ugljana: Policija pronašla oproštajno pismo

Preokret u slučaju utapanja sestara kod Ugljana: Policija pronašla oproštajno pismo
Hrvoje Jelavić/Pixsell

Istražitelji su otkrili pismo koje su sestre ostavile iza sebe

Nakon što je policija u samo dva dana u moru kod Ugljana pronašla dvije mrtve žene, proveden je očevid. Kriminalističkim istraživanjem događaja pronalaska dva tijela ženskih osoba u moru kod otoka Ugljana utvrđena je sumnja na utapanje, a radi se o dvije rodbinski povezane žene u dobi od 53 i 58 godina s osječkog područja.

Iz Županijskog državnog odvjetništva koje vodi istragu provtno se doznalo da je smrt dviju sestara s područja Osijeka najvjerojatnije nastupila tako što je jedna imala srčani udar, što je pokazala obdukcija. Druga je nakon toga ostala u potpunom šoku, natrpala u torbu kamenje, stavila je oko vrata i zaronila. 

Izvršile samoubojstvo?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru koje vodi istragu potvrdilo je za Slobodnu Dalmaciju da su obje sestre po svemu sudeći u dogovoru izvršile samoubojstvo. Naime, na mjestu događaja pronađeni su dokazi koji upućuju da su planirale oduzeti sebi život na više načina, a pronađena je i dokumentacija, odnosno, pismo, iz kojeg je jasno da su donijele zajedničku odluku da će si oduzeti život.

Prethodna informacija iz istrage kako je jedna sestra doživjela srčani udar tijekom kupanja, zbog čega je druga sestra izvršila samoubojstvo, nije se dakle pokazala točnom. Istražitelji su, navodno, njome baratali dok još nisu otkrili pismo koje su sestre ostavile iza sebe iz kojeg se vidi da je bila riječ o zajedničkoj odluci i nekoj vrsti ritualnog odlaska u smrt.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Matthew Gray Gubler
  odlični glumci, odlični ljudi Glumci kriminalističke serije 'Zločinački umovi' objavili predivne oproštajne fotografije i porukama dirnuli obožavatelje

  Iako u kriminalističkoj seriji 'Zločinački umovi' glume opake likove, objave na društvenim mrežama otkrile su kako su članovi glumačke postave izrazito osjećajni i sentimentalni

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!