Novosti / Hrvatska

izvanredni događaj

Teretni vagon iskočio iz tračnica i udario u lokomotivu na drugom kolosijeku

Teretni vagon iskočio iz tračnica i udario u lokomotivu na drugom kolosijeku
Nikola Cutuk/PIXSELL

Iz karlovačke Policijske uprave doznaje se da se nesreća dogodila oko 7.30 sati

Prilikom ulaska u kolodvor u petak ujutro je u Plaškom kod Ogulina iz tračnica iskočio zadnji vagon teretnog vlaka te potom udario u lokomotivu teretnog vlaka koji je bio zaustavljen na kolodvoru, a u toj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

 Iz karlovačke Policijske uprave doznaje se da se nesreća dogodila oko 7.30 sati, a očevid još traje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Iz Hrvatskih željeznica jutros su priopćili kako je zbog "izvanrednog događaja" u kolodvoru Plaški i očevida do daljnjega za željeznički promet zatvorena dionica Ogulin-Knin.

 U priopćenju Korporativnih komunikacija HŽ Infrastruktura nije bilo navedeno što se točno dogodilo.

 Zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima, odstupanja od voznog reda moguća su na dionicama između kolodvora Lupoglav i Borut na pruzi državna granica-Buzet-Pula, između kolodvora Moravice i Rijeka na pruzi Zagreb-Rijeka, između kolodvora Josipdol i Perušić na pruzi Oštarije-Knin-Split, kao i na drugim prugama, kažu u HŽ-u.

HŽ provodi očevid u kolodvoru Plaški: Zatvorena dionica Ogulin – Knin

Iz HŽ-a je priopćeno jutros da je zbog izvanrednog događaja u kolodvoru Plaški i očevida do daljnjeg je za željeznički promet zatvorena dionica Ogulin – Knin.

U priopćenju Korporativnih komunikacija HŽ Infrastruktura ne kaže se što se dogodilo.

Zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su na dionicama između kolodvora Lupoglav i Borut na pruzi državna granica – Buzet – Pula; između kolodvora Moravice i Rijeka na pruzi Zagreb – Rijeka; između kolodvora Josipdol i Perušić na pruzi Oštarije – Knin - Split; između kolodvora Novi Marof i Varaždin na pruzi Zaprešić - Čakovec; između kolodvora Vrbovec i Križevci na pruzi državna granica – Botovo – Dugo Selo; između kolodvora Sisak i Greda na pruzi Zagreb – Sisak – Novska.

Također, zbog radova na održavanju na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica između kolodvora Slavonski Brod i Sibinj od 7.00 do 15.00 sati te između kolodvora Stari Mikanovci i Andrijevci od 7.15 do 13.55 sati promet će teći jednim kolosijekom te se očekuju manja kašnjenja.

Zbog demontaže kolosijeka u kolodvoru Novi Dvori u sklopu radova na modernizaciji i elektrifikaciji pružne dionice Zaprešić – Zabok do 8. prosinca očekuju se odstupanja od voznog reda vlakova 3014 (Zagreb GK 16.42 – Zaprešić 17.06 – Zabok 17.42 – Varaždin 19.37) i 3015 (Varaždin 14.14 – Zabok 16.39 – Zaprešić 17.18 – Zagreb GK 17.41).

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana je objavila novi video
  NOVI VIDEO Hana Rodić otvorila dušu: 'U osnovnoj školi bila sam najveći luzer, a u srednjoj buntovnica'

  Hana je u novom videu otkrila brojne detalje o sebi i svojoj vezi s Goranom

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!