Novosti / Hrvatska

Bahaćanje na hrvatski način

Poduzetnik parkirao mercedes na zebri pa fotografu pokazao srednji prst i šutnuo auto

Poduzetnik parkirao mercedes na zebri pa fotografu pokazao srednji prst i šutnuo auto

'Čovjek se očito htio obračunati sa mnom jer je trčao za automobilom kako bi me dostigao'

Suradnik Podravskog.hr, Stjepan Belušić, doživio je vrlo neugodno iskustvo kada je dok se vozio na utakmicu naišao na mercedes koprivničkih registracijskih oznaka koji je bio parkiran na pješačkom prijelazu, izvještava Podravski. Bahati vozač mercedesa pokazao mu je srednji prst, a onda i udario novinarev automobil nogom.

Zasigurno nesvjestan o kome se radi i da će završiti u medijima, kada je nabrijani vozač mercedesa, inače lokalni poduzetnik, shvatio da novinar Podravskog želi fotografirati njegov automobil u prometnom prekršaju, pokazao mu je srednji prst i u jednom trenutku izašao iz mercedesa te udario novinarev automobi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Htio sam pokazati kako se čovjek parkirao na zebri pa sam stao, uzeo fotoaparat sa suvozačevog mjesta i okinuo fotku. No, vozač je izašao iz auta, zaletio se i ritnuo u desna vrata moga vozila. Što sam mogao drugo nego otići. Pa nisam se imao namjeru tući s tim nasilnikom. Čovjek se očito htio obračunati sa mnom jer je trčao za automobilom kako bi me dostigao. Kad sam se vratio kući, vidio sam udubljenje na vratima. Policiji nisam prijavio ništa. Da je oštećenje bilo veće, sigurno bih ga prijavio”, rekao je za Podravski Stjepan Belušić.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!