Novosti / Hrvatska

stanje na cestama

Jutarnji promet zasad bez gužvi: Evo gdje možete očekivati zastoje

Jutarnji promet zasad bez gužvi: Evo gdje možete očekivati zastoje
Žarko Bašić/PIXSELL

Promet je srednje gust iz unutrašnjosti prema moru

Promet je srednje gust na cestama iz unutrašnjosti prema moru, na ulasku na autocestu A1 u Lučkom nema dužih čekanja, a gužve za sada nema ni na izlazu s autoceste, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski-auto-klub (HAK).

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8) zabrana je prometa za: autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera nema dužih čekanja, prometna je nesreća između čvorova Posedarje i Zadar I u smjeru Dubrovnika pa se vozilo nalazi na zaustavnoj traci, a u kvaru je vozilo između čvora Vrpolje i čvora Progomet.

Na A3 Bregana-Lipovac prometna je nesreća između čvorova Nova Gradiška i Okučani u smjeru Bregane, a na A6 Rijeka-Zagreb jak vjetar puše na dionici Kikovica - tunel Tuhobić.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će tijekom vikenda, ali i zbog blagdana Velike Gospe: u nedjelju, 12. kolovoza od 12 do 23 sata, u utorak, 14. kolovoza od 15 do 23 sata i u srijedu, 15. kolovoza od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac. Na graničnom prijelazu Bajakovo-Bratovci na ulaz se čeka pet sati.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe. Katamaran na liniji 9602 u subotu 18.08.2018. isploviti će iz Splita za Vis u 19:00 umjesto u 18:00 sati, zbog Viškog plivačkog maratona.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Superpar stala
  SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

  Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!