Novosti / Hrvatska

'zds i odoh se kupati'

FOTO Beljak objavio privatnu poruku bivšeg ministra: 'Ono kad cijeli život glumataš ikonu HSS-a...'

FOTO Beljak objavio privatnu poruku bivšeg ministra: 'Ono kad cijeli život glumataš ikonu HSS-a...'
Nel Pavletic/PIXSELL / Twitter

Pankretiću je netko poslao poruku 'Pravi domoljub, uzor hrvatskoj mladosti' uz, kako se čini, video Thompsonovog koncerta, a Beljak je prenio njegov odgovor

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak je na svom Twitteru objavio navodnu privatnu poruku bivšeg ministra regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva i nekadašnjeg dopredsjednika HSS-a Božidara Pankretića u kojoj pozdravlja ustaškim pozdravom.

Naime, Pankretiću je netko poslao poruku "Pravi domoljub, uzor hrvatskoj mladosti" uz, kako se čini, video Thompsonovog koncerta. Na to je Pankretić, zasad nepotvrđeno, odgovorio: "ZDS i odoh se kupati". Na to su mnogu Beljaku u komentirama na Twitteru napisali "nadam se da je fejk", na što im je odgovorio da nije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Beljak je navodno pozdravljanje 'ZDS' prokomentirao riječima: "Ono kad cijeli život glumataš ikonu HSS-a, zahvaljući stranci i politici postaneš sve što jesi u životu, uništiš stranku i na kraju pokažeš pravo lice. ZDS lice.. svaka čast".

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Superpar stala
  SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

  Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!