Novosti / Hrvatska

Krali i radili nerede

13 Torcidaša pušteno iz zatvora u Beogradu: 'Neki su zatražili da kontaktiramo njihove obitelji'

13 Torcidaša pušteno iz zatvora u Beogradu: 'Neki su zatražili da kontaktiramo njihove obitelji'
Miranda Cikotic/PIXSELL

Trinaestorica hrvatskih navijača puštena su iz Okružnog zatvora u Beogradu

Trinaestorica hrvatskih navijača koji su se nalazili u Okružnom zatvoru u Beogradu pušteni su na slobodu, potvrdilo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova. 

Skupina od šest navijača koji su bili pritvoreni u beogradskom zatvoru stigla je jučer u Hrvatsku, a dolazak preostalih sedam očekuje se tijekom dana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djelatnici Veleposlanstva posjetili su četrnaestoricu hrvatskih državljana koji se nalaze na izdržavanju petnaestodnevne zatvorske kazne u Kazneno-popravnom zavodu u Padinskoj Skeli jer su osuđeni zbog krađe.

Tijekom razgovora potvrđeno je da su svi dobro i da su neki od njih u kontaktu s članovima obitelji. Neki su ipak od djelatnika Veleposlanstva zatražila da kontaktiraju njihove obitelji, priopćilo je MVEP. 

Navode da će preko hrvatskog Veleposlanstva u Beogradu nastaviti pozorno pratiti situaciju i, u okviru svojih nadležnosti, pružati konzularnu pomoć svim zadržanim hrvatskim državljanima koji to zatraže, stojeći im na raspolaganju za komunikaciju s njihovim obiteljima.​

Podsjetimo, srbijanska policija uhitila je prošli tjedan 27-oricu navijača Torcide koji su na putu u Bugarsku divljali na benzinskoj postaji "Mola" kod Beograda.

Navijači Torcide su, na putu u Bugarsku gdje je Hajduk u Sofiji igrao sa Slavijom, na benzinskoj crpki "Mola" u beogradskom prigradskom naselju Vrčin u četvrtak ujutro ukrali robu vrijednu oko 1680 eura, izvješćima policije i suda navedeno da je jedan od uhićenih osumnjičen za ispisivanje grafita s ustaškim znakovljem.

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Superpar stala
  SUPERPAR Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

  Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!