Novosti / Hrvatska

NA PROSLAVI OLUJE

FOTO Izbornik Dalić bio je glavna zvijezda u Kninu, svi su htjeli fotku s njim: 'Svi smo mi ovdje pobjednici'

FOTO Izbornik Dalić bio je glavna zvijezda u Kninu, svi su htjeli fotku s njim: 'Svi smo mi ovdje pobjednici'
PIXSELL

"Moramo nastojati ostati dostojanstveni u svemu pa i u pobjedi i slavlju"

Uoči obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja23. obljetnice VRO Oluja u subotu na Gradskom stadionu NK Dinara u Kninu održane su revijalne nogometne utakmice.

Izbornik Dalić glavna zvijezda u Kninu: Svi su se s njim željeli slikati nakon revijalne utakmice Fotogalerija

U prvoj utakmici snage su odmjerili veterani Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane, a u drugoj pripadnici Hrvatske vojske i policije s ekipom „Old star“ koju je predvodio izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

I ovom prigodom proslavljeni hrvatski izbornik uputio je poruku mira, ljubavi, tolerancije i zajedništva, zaključivši kako upravo to Hrvatska treba.

'Svi smo mi pobjednici'

"Moramo nastojati ostati dostojanstveni u svemu pa i u pobjedi i slavlju, a mi  smo pokazali svima kako se ponosno i dostojanstveno slavi pobjeda“, istaknuo je Dalić poručivši: „Svi smo mi ovdje pobjednici!“

Na kninskom stadionu načelnik Glavnog stožera OSRH general zbora Mirko Šundov u ime Hrvatske vojske uručio je izborniku Daliću fotografiju preleta MiG-a 21 iznad Zagreba prilikom dočeka Vatrenih, a gradonačelnik Knina Marko Jelić uručio mu je hrvatsku zastavu koja se vijorila na Kninskoj tvrđavi tijekom trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Također, organizatori i sudionici revijalnih nogometnih utakmica, među kojima je bio i državni tajnik MORH-a Zdravko Jakop, položili su vijenac kod spomenika hrvatske pobjede „Oluja 95“ na središnjem kninskom trgu.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!