Novosti / Hrvatska

DOBIO ODBIJENICU

Članovi Predsjedništva zagrebačkog SDP-a protiv Marasova zahtjeva za izvanrednim izborima

Članovi Predsjedništva zagrebačkog SDP-a protiv Marasova zahtjeva za izvanrednim izborima

Članovi Predsjedništva Gradske organizacije SDP-a Zagreb u potpunosti podržavaju zaključak Predsjedništva SDP-a Hrvatske

Članovi Predsjedništva zagrebačke Gradske organizacije SDP-a usprotivili su se u petak zahtjevu novoizabranog predsjednika zagrebačkog SDP-a Gordana Marasa za izvanrednim izborima u stranci poručivši da je Marasov zahtjev suprotan zaključku Predsjedništva SDP-a, te da se njime nanosi šteta stranci.

Članovi Predsjedništva Gradske organizacije SDP-a Zagreb u potpunosti podržavaju zaključak Predsjedništva SDP-a Hrvatske sa sjednice Predsjedništva stranke održane 3. srpnja, po kojem su pojedini članovi Predsjedništva svojim javnim nastupima o stranačkim pitanjima, mimo rasprave na sjednici Predsjedništva, postupili suprotno Statutu, Načelima djelovanja i Načelima djelovanja u javnoj komunikaciji usvojenim na Glavnom odboru SDP-a, stoji u priopćenju koje je potpisalo 12 zagrebačkih SDP-ovaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovo priopćenje šaljemo zato jer nije sazvana sjednica Predsjedništva Gradske organizacije koju je 4. srpnja zatražilo nas 13 od 14 članova Predsjedništva sa ciljem podrške zaključku Predsjedništva SDP-a Hrvatske i ponukani izjavom predsjednika Gradske organizacije Gordana Marasa o zahtjevu za izvanrednim izborima u stranci koji nije bio raspravljen na Predsjedništvu Gradske organizacije SDP Zagreb i koja je u suprotnosti sa zaključkom Predsjedništva SDP Hrvatske", kaže se u priopćenju.

Cilj nam je pružiti podršku vodstvu SDP Hrvatske i zaštititi stranku od istupa pojedinaca u javnosti o unutarstranačkim temama, kojima se nanosi šteta SDP-u, priopćili su članovi Predsjedništva GO SDP Zagreb Tihomir Barišić, Tamara Čubretović, Vesna Nađ, Draženko Pandek, Ivan Kozolić, Matej Mišić, Saša Molan, Mladen Pejnović, Domagoj Prica, Darko Šaponja, Emil Tafra i Božica Uroić.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!