Novosti / Hrvatska

istraga u tijeku

U sinoćnjem ludilu samo dva incidenta: Jedan vozač dobio šakom u glavu, drugom skakali po autu

U sinoćnjem ludilu samo dva incidenta: Jedan vozač dobio šakom u glavu, drugom skakali po autu
Damir Senčar/Pixsell

Na području Zadarske županije jučerašnje ludilo prošlo je uglavnom u granicama kontrole, no jedino su na Viru i Petrčanima zabilježeni incidenti

U Viru iza ponoći u Ulici Borisa Krnčevića jedan je 24-godišnjak svojim BMW-om pokušao proći kroz gomilu, no to nije dobro završilo - pokušaj probijanja završio je razbijenim bočnim retrovizorima, a vozač je dobio i šakom u glavu kada je izašao iz auta. Policija trenutno istražuje taj slučaj.

U Petrčanima je u ponoć vlasnica opela prijavila oštećenje vozila u ponoć. Incident se dogodio za vrijeme slavlja. Jedan je navijač skočio na haubu automobila, a onda je razbio i bocu o vjetrobransko staklo, piše Zadarski.hr. Policiji je poznat taj navijač te će ga prekršajno kazniti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S druge strane, policija tijekom večeri i noći na području Zadra nije zabilježila narušavanja javnog reda, oštećenja imovine, požara, ili težih prometnih nesreća. U policiji kažu kako mogu biti zadovoljni ukupnim stanjem sigurnosti, vezano za praćenje nogometne utakmice. S obzirom na ogroman broj građana na ulicama i izuzetno nabrijanu atmosferu, policija je zajedno sa svim ostalim žurnim službama, odradila kvalitetan posao, kazao je glasnogovornik policije Elis Žodan.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!