Novosti / Hrvatska

usred bijela dana

Dogovorena tučnjava pored srednje škole: četvorica zadarskih maloljetnika 'zaradila' prijave

Dogovorena tučnjava pored srednje škole: četvorica zadarskih maloljetnika 'zaradila' prijave
Ilustracija/Screenshot (Facebook)

Po svemu sudeći, tučnjava je bila dogovorena, a dogodila se 12. travnja oko 13.15 sati u Ulici Nikole Tesle u Zadru, u blizini Strukovne škole Vice Vlatkovića

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje tučnjave zadarskih srednjoškolaca zabilježene na video-snimci i objavljene prošli tjedan na društvenim mrežama te je podnijela prekršajne prijave protiv četiri maloljetnika u dobi od 15, 16 i 17 godina.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanje PU zadarska je u ponedjeljak podnijela prekršajne prijave protiv četiri osobe u dobi od 17, 16 i 15 godina za narušavanje javnog reda i mira, odnosno drsko ponašanje, izjavila je Hini Sonja Šimurina iz PU zadarske.

>>Sramotna tučnjava dvojice zadarskih srednjoškolaca: drugi učenici stajali sa strane, neki se uključili

Po svemu sudeći, tučnjava je bila dogovorena, a dogodila se 12. travnja oko 13.15 sati u Ulici Nikole Tesle u Zadru, u blizini Strukovne škole Vice Vlatkovića. U tučnjavi su sudjelovali 15-godišnjak i 16-godišnjak, učenici Strukovne škole, a potom su se u njihov sukob umiješali 16–godišnjak i 17–godišnjak.

Protiv prve dvojice podnesen je optužni prijedlog zbog naročito drskog ponašanja te su im izdane mjere opreza zabrane međusobnog približavanja, a protiv druge dvojice također slijedi optužni prijedlog zbog naročito drskog ponašanja.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!