Novosti / Hrvatska

u društvu generala

Gotovina posjetio Rojsa u staračkom domu i poljubio 102-godišnjeg djedicu: 'Sada mogu umrijeti'

Gotovina posjetio Rojsa u staračkom domu i poljubio 102-godišnjeg djedicu: 'Sada mogu umrijeti'
Vijesti.hr

'Dok ste bili u Haagu, više je suza bilo proliveno za generalima, nego što je Savom proteklo vode. Obilazili su me skoro svi generali, do sada njih preko 25', poručio je djedica Gotovini

Prije malo više od mjesec dana družili smo se s umirovljenim generalom Ljubom Ćesićem Rojsom koji u staračkom domu na Ksaveru odrađuje kaznu, nakon što je proglašen krivim da je kao pomoćnik ministra obrane otpisao Hrvatskom dragovoljcu 3 milijuna kuna duga, a klubovima iz Hrvatske i BiH omogućio besplatno korištenje ugostiteljskih objekata MORH-a.

Svakog dana punih osam sati Ćesić Rojs s umirovljenicima boja jaja, pije kavu i pomaže im svakodnevicu učiniti lagodnijom, a ovih dana ta kazna se bliži svom kraju.

Nova zanimljivost vezana uz umirovljenog generala Rojsa očituje se u tome što ga je jutros došao posjetiti njegov prijatelj, također umirovljeni general Ante Gotovina.

Zajedno su pozirali s jednim djedicom iz staračkog doma koji ima 102 godine, a od samog Rojsa doznajemo kako mu je u petak gotov rad za opće dobro.

Doznajemo i kako je gospodin Šurina (djedica sa slike) dobio i poljubac od Gotovine te mu nakon toga rekao da 'sada može umrijeti'.

(Foto: Vijesti.hr)

"Dok ste bili u Haagu, više je suza bilo proliveno za generalima, nego što je Savom proteklo vode. Obilazli su me skoro svi generali, do sada njih preko 25", također je poručio Gotovini.

Ljubo Ćesić Rojs je inače 20. veljače proslavio 60. rođendan, a tom je prilikom od  bivšeg dugogodišnjeg predsjednika mladeži HDZ-a Višeslava Dokoze iz Starigrada Paklenice dobio tortu sa zanimljivom posvetom.

(Foto: Vijesti.hr)

"Ipak sam ja počasni građanin Starigrada  Paklenica", poručio nam je Rojs.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Tortu je donio bivši dugogodišnji predsjednik mladeži HDZ a. Višeslav Dokoza iz Starigrada - Paklenica. Ja sam počasni građanin Starigrada Paklenica.

Reci što misliš!