Novosti / Hrvatska

SASTANAK U PETRČANIMA

Iza zatvorenih vrata vode se teški pregovori o nagodbi: uprava Agrokora očekuje da će dogovor biti postignut do 10. travnja

Iza zatvorenih vrata vode se teški pregovori o nagodbi: uprava Agrokora očekuje da će dogovor biti postignut do 10. travnja
Davor Puklavec/PIXSELL

Kako javlja naš reporter, pregovori su teški ali vjerovnici su počeli međusobno razgovarati sto je Peruško htio

Vjerovnici i tim Fabrisa Peruška od ranog jutra u hotelu Falkensteiner u Petrčanima vode teške pregovore o finalnom draftu nagodbe za Agrokora. Razgovori su se vodili i sinoć iza ponoći. RTL iza vrata zatvorenog sastanka doznaje kako je tek sada postalo vidljivo koliko su interesi svih vjerovnika suprotstavljeni.

Kako javlja naš reporter, pregovori su teški ali vjerovnici su počeli međusobno razgovarati sto je Peruško htio. Uprava Agrokora je optimistična i očekuje da će inicijalni dogovor oko nagode biti postignut do 10.travnja.

Sastanak koji je potpuno zatvoren za javnost u Petrčanima prati nas Boris Mišević koji je jutros razgovorao i s Sergiem Volkom predstavnikom ruske Sberbanke. On je za RTL poručio kako je njihov dolazak jasna poruka nakon što su pokrenuli veliku pravnu bitku s Agrokorom.

 

PRČITAJTE VIŠE:

>> Službeni predstavnik Sberbanke ekskluzivno za RTL: 'To što smo došli u Zadar puno govori o našim namjerama'

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!