Novosti / Hrvatska

A kad bi osvojili milijune...

Svi se pitaju tko je novopečeni milijunaš iz Slavonskog Broda s osvojenih 26 milijuna kuna: 'Kažu jedan dečko, konobar'

Izvučen je maksimalni iznos Eurojackpota, a dio novca - više od 26 milijuna kuna ide u Slavoniju - točnije u Slavonski Brod. Svi bruje tko bi mogao biti sretni dobitnik silnih milijuna i maštaju na što bi oni novac potrošil

Potrebno je nešto novca, dobra kombinacija brojeva i sretna ruka za osvajanje jackpota.

S kombinacijom brojeva koje je platio samo 15 kuna, Brođanin sretne ruke na ovom je kiosku Tiska osvojio 26 milijuna kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naselje Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu bruji o milijunskom zgoditku. Svi se pitaju tko je sretni sugrađanin koji je odigrao dobitnu kombinaciju  brojeva: 7, 8, 24, 34, 46 te 4 i 8. .

"Kažu jedan dečko, konobar. Ali ne znam kako se zove. Mislim, drago mi je tko da je.  Usrećio se, možda će i druge usrećiti isto", kazao je jedan Brođanin.

Brođanima je drago što je i Slavonija dobila milijunaša na Eurojackpotu jer – dio je otišao i u Finsku nakon što je izvučen maksimalni zgoditak veći od 669 milijuna kuna. Kažu treba igrati.

A kad bi osvojili milijune...

"Ja bi pola podijelila svojoj obitelji, svojoj familiji, obitelji. Putovala bih sigurno. Sigurno bih usrećila puno ljudi", kazala je Martina Tomas, Slavonski Brod.

I Brođanin koji je osvojio milijune sigurno već razmišlja kako ih potrošiti i koga će sve usrećiti.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!