Novosti / Hrvatska

puni optimizma

Opće veselje na relaciji Ljubljana Zagreb: navijači iz Slovenije stigli na utakmicu s Makedonijom

I dok je reprezentacija Slovenije još jučer doputovala do Zagreba, vlak s njihovim navijačima stigao je danas uoči utakmice s Makedonijom

Opće veselje na relaciji Ljubljana Zagreb. Slovenski navijači nešto iza podneva uputili su se u glavni grad Hrvatske, naravno, puni optimizma, jer večeras njihova reprezentacija igra protiv Makedonije.

Na utakmicu u Zagreb uputilo se nekoliko tisuća Slovenaca, a s Hrvatskom će se, kažu, kad-tad susresti. Da su Slovenci vatreni navijači, dokaz je najmanje 2.000 kupljenih ulaznica za svaku utakmicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Da se sretnemo poslije u polufinalu s našim najboljim susjedima pa onda vidimo da nam pokušate vratit ono što smo vam mi posudili!", poručili su navijači koji su se na utakmicu uputili s cijelom obitelji.

Nije ni čudo da vlada ovakva euforija, osobito kad se igra u Hrvatskoj, a ne skrivaju ni želju da se sretnu sa Čupićem, Horvatom i ekipom.

Upravo Hrvatskoj prošle godine uzeli su broncu na Svjetskom prvenstvu, Slovenci se očito pripremaju za novi veliki sportski uspjeh.

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!