Novosti / Hrvatska

zločin koji je potresao hrvatsku

Počelo suđenje Chiari Pašić, koja je uz pomoć maloljetnice ugušila trogodišnjeg sina i bacila ga u more

Počelo suđenje Chiari Pašić, koja je uz pomoć maloljetnice ugušila trogodišnjeg sina i bacila ga u more
Dusko Marusic/PIXSELL

S obzirom da je jedna od optuženih maloljetnica, rasprava zakazana za petak 19. siječnja odvijat će se iza zatvorenih vrata, a upitno je hoće li i presuda biti javna, javlja Glas Istre

Na Županijskom sudu u Puli u petak je održano pripremno ročište protiv optužene Chiare Pašić i maloljetne osobe. Optuženice su dovedene pred sutkinju Marčetu Ferić iz pulskog zatvora u kojem borave od svibnja 2017.

Maloljetnicu, koja je bila štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli na sudu će braniti odvjetnik Pavle Peršić, a Chiaru Pašić odvjetnik Davor Štorga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom da je jedna od optuženih maloljetnica, rasprava zakazana za petak 19. siječnja odvijat će se iza zatvorenih vrata, a upitno je hoće li i presuda biti javna, javlja Glas Istre. 

VIŠE O TEMI:

>>Trogodišnji sin Chiare Pašić uz takvu majku nije imao ni šanse, trudnu Kristinu David je izbo 88 puta, a zbog trostrukog ubojstva u Brodarici Luketa vjerojatno neće ni odgovarati... 

Podsjetimo, nakon što se uvjerila da je mrtav, uz pomoć maloljetnice, Chiara Pašić umotala je Denisa u dekicu. Njegovo tijelo stavile su na dječja kolica i odvezle ga do obale u uvali Mandrač. Budući da je bio mrak, maloljetnica im je put osvjetljavala mobitelom. Chiara i pomagačica ušle su u more s dječakovim tijelom te ga ostavile nekoliko metara od obale. Na povratku su se riješile kolica i dekice, koju su odbacile unutar napuštene vojarne.

Chiara Pašić, u namjeri da oteža  istragu, pola sata poslije ponoći  došla je u policijsku postaju i lažno prijavila nestanak mališana, a dan kasnije se slomila i ipak priznala zločin te sama odvela policiju do dječakova tijela, piše Glas Istre.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!