Novosti / Hrvatska

skandalozna izjava

Kao da izjava Murganić nije bila dosta! Psihijatar izjavio: 'Moguće da ga je Mara Tomašević provocirala'

Kao da izjava Murganić nije bila dosta! Psihijatar izjavio: 'Moguće da ga je Mara Tomašević provocirala'
Dusan Mirkovic/PIXSELL

'Ovo što ću vam sada reći će, pouzdano znam, naljutiti većinu žena. Smatram, naime, da svi mi imamo putra na glavi, pa tako i županova supruga'

Nakon što se jučer javnost nije mogla načuditi izjavi ministrice obitelji Nade Murganić koja je praktički izjavila da su Alojz i Mara Tomašević trebali riješiti nesuglasice unutar četiri zida, danas je još jedna izjava, blago rečeno, šokirala.

Hrvatski psihijatar Vladimir Gruden smatra da je Mara Tomašević povukla tužbu jer želi da se njihov odnos popravi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovo što ću vam sada reći će, pouzdano znam, naljutiti većinu žena. Smatram, naime, da svi mi imamo putra na glavi, pa tako i županova supruga. Moguće je da ju je na ovaj potez nagnao strah, no ja nisam sklon vjerovati u to. Puno mi je realnije da je ovdje riječ o tradicionalnoj ženi koja smatra da je njena ‘odmazda’ bila prežestoka te ovim povlačenjem tužbe želi popraviti stvari", uvjeren je Gruden, a prenosi Dnevno.hr.

"Ona je željela pravdu, ali nije željela uništiti supruga. Sada se na neki način kaje i osjeća krivnju jer, ma što mi kazali, u nas je duboko ukorijenjena potreba za lojalnošću. Možemo reći da je u ovom slučaju pobijedila ljubav, ali čak ako i nema ljubavi, sigurno ima neke bračne povezanosti i želje za očuvanjem 'mira u kući'", kazao je pa nadodao:

"Ništa ne insinuiram, ali što očekujete da će se dogoditi ako izazovno obučena žena namjerno i svjesno šeće pokraj silovatelja? To namjerno provociranje moguće je i u ovom slučaju, ali ja sam najsigurniji u teoriju da je Mara Tomašević procijenila kako je učinila ‘zlo’, i upropastila muža, pa je povlačenje tužbe jedino što joj je preostalo."

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!