Novosti / Hrvatska

Incident na deložaciji

Pernar završio na podu zbog sukoba s policajcima: 'Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a'

Pernar završio na podu zbog sukoba s policajcima: 'Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a'
Screenshot/Facebook/Ivan Pernar

'Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a. Pogledajte represiju na saborskog zastupnika', vikao je Pernar tijekom incidenta prilikom deložacije

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar pokušao je spriječiti deložaciju na adresi Črnomeljski put 3. Ondje su se postrojile jake policijske snage, s kojima se Pernar sukobio. Nakon naguravanja u jednom je trenutku srušen na pod.

Spor je nastao jer su policajci zabranili Pernaru da dođe do kuće. Protumačio je to kao policijsko nasilje, zbog čega se posvađao sa službenicima. Tijekom incidenta i njegov je mobitel završio na podu, no kadrove događanja snimali su drugi aktivisti Živog zida.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Neka cijeli svijet ovo vidi. Neka cijela Hrvatska vidi što se ovdje događa. Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a. Pogledajte represiju na saborskog zastupnika", vikao je Pernar.

Uoči deložacije rekao je da želi upozoriti da obitelj Gračanin nije mogla vratiti kredit, ustvrdivši i da u Hrvatskoj "navodno postoji slobodna govora, ali javnosti se ne dozvoljava da snima ono što se događa.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!