Novosti / Hrvatska

NESTALI Emir i Maja

Apel obitelji: 'Samo nam se javite, vratite se kući, ne želimo vas razdvajati'

Apel obitelji: 'Samo nam se javite, vratite se kući, ne želimo vas razdvajati'
Facebook

'Maja je svojoj majci SMS porukom javila da trudna, ali tu informaciju za sada sa sigurnošću nitko ne može potvrditi jer još nije bila na liječničkom pregledu'

"Niste sami i niste napušteni od svih. Samo nam se javite, vratite se kući, ne želimo vas razdvajati, ostanite par, ostanite cura i dečko, ali nemojte se skrivati, sve ćemo već nekako riješiti", kazala je Tatjana Rozalija Ovčar i ovim je riječima pozvala svoju nećakinju Maju Rozaliju Gusić da se vrati doma svojoj obitelji, piše Večernji list.

Maja je 30. listopada nestala s adrese u Sesvetama gdje živi s očuhom, sestrom i majkom, a pretpostavka je da se negdje skiva s dečkom Emirom Mašićem, koji je 28. listopada  pobjegao iz KBC Dubrava. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Emir i Maja upoznali su se u Centru za odgoj i obrazovanje “Slava Raškaj” kamo su oboje išli zbog poteškoća jer je Maja nagluha, a Emir gluhonjem.

"Bili su u vezi oko godinu dana, a Maja je često znala dolaziti u stan u Šenoinoj ulici u centru Zagreba gdje je Emir živio s obitelji", govori Majina teta.

Obitelj Mašić živi u trošnom stanu u podrumu zgrade, a njihovi susjedi komentiraju da "uvjeti nisu za ljude". U suterenskom stanu živi ih sedmero, od čega petero djece.

PROČITAJTE JOŠ:

<<< Jeste li ih vidjeli? Nestali Maja Gusić i Emir Mašić u teškom su zdravstvenom stanju

"Maji takvi uvjeti nisu smetali jer ju je Emirova obitelj navodno jako dobro prihvaćala. Problem je nastao tek nedavno, kad je Emir s njom došao u stan svog brata u Ilici u kojem je on također ilegalno živio sa suprugom i nekoliko djece. Izbila je svađa, a potom i tučnjava nakon koje je Emir zbog slomljene čeljusti završio u bolnici u Dubravi", rekla je Majina teta.

Emir je pobjegao iz bolnice, a dva dana nakon njega pobjegla je i Maja i od tada im se gubi trag. Njihova obitelj dobila je nekoliko dojava da se nalaze u Splitu i u Rijecu.

"Maja svojoj majci SMS porukom javila da je trudna, ali kako tu informaciju za sada sa sigurnošću nitko ne može potvrditi jer još nije bila na liječničkom pregledu", kazala je Majina teta, piše Večernji list.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!