Novosti / Hrvatska

reagirao poduzetnik

'Znaš li ti tko je moj sin?': poznati dalmatinski autoprijevoznik prijetio prometnom redaru jer mu je pisao prekršaj

'Znaš li ti tko je moj sin?': poznati dalmatinski autoprijevoznik prijetio prometnom redaru jer mu je pisao prekršaj
Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Starijeg Madunića je razljutilo što ispred City Centera One, nije mogao proći pa se obrušio na prometnog redara

Vlasnik Madunić busa Milan Madunić verbalno je napao prometnog redara koji je sinoć imao kontrolu, a prijetio mu je i otkazom.

To je radio pozivajući se najviše na svog sina Marija Madunića, pomoćnika ministra prometa za inspekcijske poslove, piše Slobodna Dalmacija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Starijeg Madunića je razljutilo što ispred City Centera One, nakon što je Grad postavio betonske blokove na dio prometnice ispred ulaza u trgovački centar gdje je dozvoljen prolaz samo gradskim, 'Prometovim', autobusima, nije mogao proći pa se obrušio na prometnog redara, doznaje Slobodna Dalmacija.

"Prijevoznik je već nekoliko puta kažnjavan, no nije reagirao, odnosno nije prestao koristiti gradsku površinu kao svoj privatni parking", izjavio je za Slobodnu Damir Babić, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo u Gradu Splitu.

Iako su unutar ograđenog dijela ostala dva autobusa kojima je ostavljen prostor da se maknu s površine koju nepropisno zauzimaju, odnosno na kojoj se nelegalno parkiraju, Madunić ih sinoć nije pomaknuo pa će danas tijekom dana pozvati policiju, dodao je Babić.

Milan Madunić: 'Žao mi je što je sinoć došlo do nesporazuma'

Na sve je priopćenjem reagirao i Milan Madunić. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti.

"Žao mi je što je sinoć došlo do nesporazuma između mene kao vlasnika obrta za prijevoz i prometnog redara Grada Splita zbog neobilježene zabrane parkiranja vozila. Obrt Autoprijevoznik Milan Madunić redovito podmiruje sve svoje obaveze, pa tako i kazne koje nam izreknu prometni redari te ćemo isto napraviti i u ovoj situaciji, ako nadležne institucije utvrde našu odgovornost. Istovremeno, najoštrije demantiram zlonamjerne tvrdnje kako sam, izražavajući neslaganje s potezom prometnog redara Grada Splita, na bilo koji način neprimjereno reagirao, a kamoli spominjao intervencije bilo koje vrste. Autobusi su sa sporne lokacije uklonjeni još sinoć. Na bilo koju odluku koja implicira našu odgovornost u ovom slučaju ćemo se žaliti nadležnim institucijama. U slučaju da se utvrdi da je prekršaja ipak bilo, podmirit ćemo izrečenu kaznu."

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!